středa 15. října 2014

Automatický splachovač pisoáru

Automatický splachovač pisoáru , chrom, V (napájení ze sítě). Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. TECHNICKÉ PARAMETRY NEREZOVÉHO KRYTU: Šířka: 1mm. Vlastnosti: - chromované těleso. SANELA SLPsplachovač pisoáru 9V, nástěnný, automatický.


AUP je samostatná kompletní sada pro automatické splachování pisoárů určená pro keramiky pro samonasávací sifon a se zadním oplachem. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . SANELA automatický splachovač pisoárů radarový SLP10R. Pisoárový senzorový splachovač Nerezová konstrukce s odnímatelným servisním víkem Nutno dokoupit zdroj (12V DC min 1A) – doporučený AEZ310 . Sestrojili jsme elektronické čidlo pro bowlingové dráhy, hodinový pohon pro teleskop, automatický splachovač pisoáru nebo vibrační přístroj na hubnutí.


Další Specifikace Produktu: Sanela automatický splachovač pisoáru radarový SLP 99R. Pri pisoároch s automatickým splachovaním rozlišujeme – automatický splachovač pisoáru radarový, automatický splachovač pisoárov infračervený a piezo . Dodací doba: skladem v e-shopu. Rozměr tělesa splachovače: cca 1x mm. Doporučený pracovní tlak: - MPa.


Splachuje automaticky po použití pisoáru a doba splachování je z výroby . U pisoárů s automatickým splachováním rozlišujeme – automatický splachovač. Pro upevnění stačí zasekání – předezdívka 1mm. Konstrukce konzoly umožňuje široký rozsah nastavení.


SLP - do vypredania zásob. Po hodinách nečinnosti sa pisoár automaticky spláchne. Guľovým ventilom je možné nastaviť prietok vody. Alcaplast ASP4-K automatický splachovač pisoáru kov, 12V (napájení ze sítě) Použití: pro automatické splachování pisoáru pro instalační rám A107S pro . Určený pro pisoáry s horním vtokem. Reaguje na přítomnost osoby před pisoárem ve vzdálenosti max.


WC senzorový splachovač Napájanie zo siete Odnímateľná krycia doska - nerez Plne manuálne nastaviteľný Magnetický spínač pre servisné. Kompletní automatický termický splachovač pisoárů -řídící jednotka -baterie CR- P 6V Lithium -připojovací hadička s magnetickým ventilem -vtoková armatura s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky