pondělí 13. října 2014

Kartáč na žaluzie

Kartáč na čištění žaluzií - vyčistí lamely současně. Materiál: plast, mikrovlákno. BLACK and DECKER FSMHDW nástavec na žaluzie. Celý popis a technické parametry.


Dodáváme včetně náhradního návleku z mikrovlákna, který lze prát. Vyrobeno z transparentního plastu.

Praktický pomocník do každé domácnosti. Jak tedy hliníkové okenní žaluzie vyčistit, aby zase zářily čistotou? Jak vyčistit žaluzie : Pořiďte si kartáč či rukavici.


Univerzální kartáč na žaluzie. E-shop s úklidovou technikou a chemií pro profesionály i domácnosti. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Slevy, akce a výprodeje značky LEIFHEIT.


Akční nabídky na téma kartáč na žaluzie najdete na Skrz. Název: universální kartáč na žaluzie.

Speciální kartáč na čištění žaluzií. Typ výrobku: utěrka, prachovka. Specialisté na drogerii a kosmetiku. Nakupte si Duzzit kartáč na žaluzie za 3Kč online.


Doručení až domů nebo osobní odběr. Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:. Prezri si u nás kartac na zaluzie a porovnaj ceny v 10. Ideální nástavec pro čištění žaluzií.


Prohlédněte si sekci Armatury a . Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vďaka návleku z mikrovlákna, ktorý má antistatickú úpravu, ľahko zachytíte všetok prach aj nečistoty. Příslušenství do vaší koupelny? BEAM univerzálny kartáč na žaluzie.


Cena: 2€ (1€ bez DPH) Zľava: Vaša cena: 2€ Dostupnosť: skladom . Myjka do żaluzji Jalousetta firmy Leifheit to niesamowita oszczędność czasu. Dzięki włóknom z mikrofibry, kurz i brud znikają bez śladu. Už sa viac nemusíte trápiť pri čistení žalúzií - ponúkame vám dômyselný čistič s odnímateľným návlekom z mikrovlákna, ktorý čistí súčasne hornú i do.


Prach nie je vítaným spoločníkom v žiadnej domácnosti a treba sa ho zbaviť. Nezašpiníte si ruce ani okno.

ISTIČ ŽALUZIÍ - POPIS Čistič žaluzií Vám usnadní a ušetří mnoho práce. Hodí se nejen na žaluzie , ale i na topení v autě apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky