pondělí 13. října 2014

Betonové trouby dn 400

DN 4mm je jeden centrálně umístěný závěs. Množství na kamion 24t: ks. VZOROVÝ LIST ULOŽENÍ POTRUBÍ.


Prodáváme betonové skruže, betonové trouby , betonové kónusy, betonové poklopy a. Přímá, válcová, hrdlová trouba.

TROUBY OSMIHRANNÉ se používají jako ochranná potrubí, propustě apod. Je součástí stokové sítě v obci. Trouby betonové přímé, na pero a . Betonové prvky určené pro vedení povrchové a děšťové vody. Simulovaný vliv síranové koroze na únosnost trouby DN 400. KeraBase trouby DN 1až DN 6– Normální pevnost spojovací.


BKK-těsnící element ( hrdlové těsnění ) k zabudování do betonové šachty. Jedná se o plnostěnné trubky Dn 1– Dn 4, zvenčí i zevnitř hladké.

FABEKUN průchodka s integrovaným kulovým kloubem je použitelná pro betonové. Při výstavbě kanalizace, jejíž celková délka činí 4m, byly použity betonové trouby profilů DN 3a DN 400. Celá kanalizační síť je zaústěna jedinou výustí do . Pro obec Černvír se předpokládá realizace. Navržené betonové konstrukce musí být v souladu s TKP č. Lože – základ pro štěrbinové trouby.


DN (jmenovitý průměr - např. DN 600). Zkouška vodotěsnosti betonové trouby. DN 6také železobetonové a betonové trouby s výstelkou. Hrdlové kameninové trouby se vyrábí v profilech DN 200- 6ve.


Ukládání na betonové praĎce s následn˘m zalitím. Uliční vpusti: betonové – prefabrikované – vnitřní průměr 4mm – připojení. Kanalizační síť tvoří pět povodí. Výtok je tvořen jako hrdlo, aby napojení trouby DN 1nebo DN 2bylo snadné a . B trouby patkové jsou určeny pro realizace nových trubních propustků v tělese.


Společná ustanovení pro betonové prefabrikáty. K- PLASTICOR trubka korugovaná 4-6m - SNPP.

Polyetylenové trouby s hladkou vnitřní a spirálovitě rýhovanou vnější stěnou v profilech DN : 30 4, 50 60. Na kanalizačním systému je 8. DN (mm) minimální sklon stoky (‰). TVAROVKY KANALIZAČNÍ PVC SN4.


KAMENINA - ceny na poptávku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky