pátek 24. října 2014

Vanový sifon s přepadem

Sifon vanový automat s napouštěním přepadem , chrom. Alcaplast sifon vanový automat s napouštěním přepadem kov. Prohlédněte si sekci Armatury a příslušenství a vyberte si Sifon jaký . Vanový sifon automat A51CR AlcaPlast, komplet chrom Kód: A51CR.


Vanové sifony s napouštěním přepadem. Napouštění je napojeno z podomítkové baterie do přepadu sifonu. Nejvyšší kvalita použitých materiálů pro dlouhou životnost. Použitelné pro všechny typy van.


Vanový odtokový komplet s přepadem je určen pro všechny typy van. Povrchová úpravou krytky přepadu a odtoku v provedení: chrom. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Součást balení není:pochromovaná otočná rozeta, kuželek ventiluSoučástí balení jezápachový uzávěr, odtokový oblouk 45°, pochromovaný ventilPloché . Vanový automat či automatický vanový sifon slouží jednak k napouštěním vany přepadem a jednak k jejímu vypouštění.


K napouštění vany vám bude stačit . Nový vanový sifon s napouštěním vody do vany. Hranatá zátka, pro designové hranaté odpady vany. Tento sifon je určen pro napouštění vany přepadem.


Vybrat vanový sifon do vaší koupelny není tak snadné, jak se může na první. Hledáte alcaplast sifon vanový click/clack s napouštěním přepadem kov/chrom a508km? V nabídce jsou sifony basic, sifony ovládané, s napouštěním přepadem a click/ clack.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky