středa 8. října 2014

Nerezové koleno 45

Nerezové kolena ° Počet produktů: 12. Pokud mi však do zpráv přidáte Váš e-mail, tak Vám jistě . Regulovatelné koleno , na kterém lze nastavit libovolný úhel v rozmezí 0- °. WK 1koleno pevné ° nerez kouřovod. Komínová vložka - nerezový kouřovod WZ tl.

Koleno nerez D44mm ° ostré. Materiál AISI 3v povrchové úpravě. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej . Powersprint nerezové výfukové koleno °, vnější průměr mm, délka 5mm. Určeno ke stavbě závodních výfukových svodů.


Maximální přípustný nános suchých prašných sazí na vnitřním . Na připojení kamnových vložek a ohnišť s teplotou spalin nad 500°C k tahovému systému, je nezbytné, vzhledem k extrémně vysokému teplotnímu zatížení, . WK 1koleno nastavitelné 0- ° nerez kouřovocena: 838.

MATERIÁL: NEREZ 1MM PRŮMĚR: 180MM. Vhodné na odvod spalín zo spotrebiča na drevo -zvárané . Průměr dílu 3mm a délka dílu cca 3mm. Pridať tento produkt do zoznamu mojich. SWK jednoplášťový komínový systém, materiál nerez typ 1. Každé koleno má z jednej strany rozšírenie, do ktorého je možné zasunúť ďalšie komponenty bez nutnosti . Jednovrstvové nerezové diely . Dostupnosť: dostupné 1-dni.


Viete o produkte viac informácií? Napíšte užívateľskú recenziu a pomôžte tak . DN 2mm tloušťka materiálu - vnitřní mm tloušťka materiálu - vnější mm Určení: plynná, . Cena: 1€ s DPHCena SKK: 537. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. V ponuke eshopu nerezové koleno komínové ° na stavbu trojvrstvového komína IZOL (priemer 160mm, 5cm izolácia).


Cena, podrobný popis na stránke. V našem Výprodeji nabízíme kromě jiného také nerez varná kolena za akční ceny, platné pouze do vyprodání zásob!

Zboží můžete objednávat prostřenictvím. Zvolte toto izolované nerezové koleno pro instalaci a propojené Vašeho izolovaného nerezového komínu. Produkt je vhodný především pro kotle a krbová. Naše nerezové kolená sú vyrábané iba z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele (inox), dodatočne ošetrenej.


Popis: Prodám nerezové kouřové koleno s otvorem o průměru 2mm, nepoužité. Odkoureni kondenzacniho kotle, 2x koleno 45stupnu ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky