úterý 24. října 2017

Vodoměrná šachta pro 2 vodoměry

Uznávaná a najpredávanejšia vodomerná šachta. Slovenský výrobok vysokej kvality s certifikátom . Obvykle požadují šachtu o půdorysu 9x m pro jeden vodoměr a 1. Problém nebývá v počtu vodoměrů v jedné šachtě , ale v provedení . Vyžaduje-li váš provozovatel instalaci velké vodoměrné šachty s vnitřním .

MODULO k zabudování až vodoměrů stavební délky 1–. Názvem MODULO se označuje řada kompaktních vodoměrných šachet obdélníkového tvaru, určených k zabudování až vodoměrů stavební délky 1mm . Samostatnou skupinou jsou pak vodoměrné šachty určené pro osazení vodoměru , případně příslušných armatur, na domovní přípojku vody. Samonosná plastová šachta na vrt. Snadná instalace bez betonáže.


Instalujeme, montujeme a servisujeme vodoměrné šachty nejen v okolí. Plastová šachta se instaluje pod. Průměr vodoměrných šachet je uveden bez výztuh (včetně výztuh je průměr o m větší ).

Celý rozvod včetně vodoměru se instaluje ve spodní části šachty , čímž je zamezeno jeho zamrznutí. Nízká hmotnost usnadňuje manipulaci i osazení tělesa . Při umístění vodoměru je nutné respektovat podmínky provozovatele vodovodu. Je řešením pro rodinné domy s vodoměrem mimo dům a pro . Vodoměr je v šachtě uložen v . Umístění vodoměru (vodoměrné sestavy) musí umožňovat snadný přístup pro.


Qn ,musí mít vodoměrná šachta min. Víko je navrženo na zatížení od násypu m zeminy a zatížení klimatických, včetně. Použití Prefabrikované vodoměrné šachty se používají jako komory pro osazení vodoměrů a jiných armatur.


Jedná se o podzemní komory, které jsou zpravidla . Základní modely umístění vodoměru dle priorit provozovatelů a vzdálenosti. Nemovitost, vodoměrná šachta a) Malá . Pak potřebujete místo pro instalaci. Každý si dokáže živě představit, jak vodoměr vypadá.


Venkovní vodoměrná šachta musí být pečlivě uzavřena. Její vstup musí být upraven .

Napojení potrubí pomocí rychlospojek. C a přesto voda v šachtě nezamrzla. Na dotaz k rozměrům vodoměrné šachty sdělujeme, že tento rozměr je. V šachtě budou umístěny dva vodoměry pro možnost oboustranného . HOME na vodoměry - vnitřní pohled. Industrial - venkovní přírubové . Prostupy pro vodovodní potrubí jsou vybaveny mechanickými ucpávkami.


Uzávěr domovní přípojky (šoupátko) se zemní soupravou teleskopickou a poklůpkem. Doporučujeme vodoměr umístit např. Povinností každého odběratele je udržovat vodoměrnou šachtu v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky