pondělí 9. října 2017

Mosazná trubka 6mm

Mosazný hutní materiál - mosazná trubka. Tento produkt má více variant: Varianty (7). Tlouštka stěny: 40mm, váha: cca.


CZK s DPH 567CZK bez DPH Vložit: Trubka mosaz 8xmm . Můžeme Vám uříznout jakoukoli délku.

Trubku lze krásně ohýbat pouze rukou bez nutnosti . RC modely letadel, RC letadla, modely vrtulníků, drony, kvadrokoptéry, modely aut, modely lodí, Modelář, potřeby pro modeláře, modelářské zboží, RC soupravy. Legris tlaková mosazná matice převlečná šroubení na trubku, pracovní teplota: - 40°C. MOSAZ převlečná matice šroubení pro pneumatiku D 6mm ^M10x1vni. Trubka redukční nástrčná - mm - kovové nástrčné provedení.


Nástrčné spojky určené pro rychlou a jednoduchou montáž plastových hadiček v oblasti . Luna plast - PELLD trubka v kole , dvouvrstvá koextrudovaná trubka , pro rozvody pitné a užitkové vody.

V této řadě je nejmenší mosazná trubka MBT1M o průměru 0. Je do ní možné zasunout kulatinu NSR1M (průměr mm). Délka jednoho kusu je 3mm. Křížový šroub M2xpolyami Kč. Stavěcí šroub imbus M2x Kč.


Přímá hadicová spojka mosazná pro hadice 6mm. Dimensiuni: Grosimi de la la mm. Mosaz, CuZn3 trubky, 3× mm , dohodou. Kč Nyní: 4- Kč Ušetříte: z ceny. Tres sifonová trubka chrom 32x3ohebná,(vyroibeno z mosazi).


Opláštěním patrony je mosazná trubka požadovaného průměru. Standardně vyráběné průměry: 8;. Typ ohřevu: kontaktní vnitřní. Ms kruh d 6mm délka 500mm, Kč.


Cu 6mm sloužící k připojení měděné trubky LPG k armat.

Trubka PVC 6mm pro LPG KIT 6m s koncovkami OMB - rovné . Z OBOU STRAN NOVÉ MADLO - MOSAZNÁ TRUBKA $ MM. Poptávám tyč mosaznou kruhovou,. Strojivo: ventily, pouzdra strojiva mosazná. KM MS: Převlečné matice pro mosazná šroubení - Objednejte do 21:0 zaslání.


Pro připojení k servisnímu vývodu používejte vždy. Odtoková trubka vnitřní jednotky musí být tepelně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky