pondělí 9. října 2017

Otřesové čidlo markýza

S čidlem slunce to nebude žádný problém. Chcete ochránit markýzu před silným větrem, který doprovází téměř každou bouřku? Pak si vyberte otřesové čidlo.


Bezdrátové větrné čidlo je určené především pro ochranu markýzy. Otřesové čidlo se instaluje přímo na markýzu a vyhodnocuje vibrace markýzy. Elektronika pro markýzy Vám nabídne více pohodlí, ochranu markýzy a.

Vyberte si z široké škály příslušenství pro markýzy. Snímač měří vibrace markýzy způsobené silným větrem. Větrné čidlo ochrání markýzy před nepříznivými vlivy počasí.


RTS pro žaluzie rolety markýzy. Eolis 3D WireFree RTS je první bezdrátové autonomní otřesové větrné čidlo ,. Somfy Eolis WireFree RTS - bezdrátové otřesové větrné čidloUrčeno k . Abyste se ve světě markýz dobře orientovali a vybrali tu pravou, připravil. Fouká -li vítr, větrné či otřesové čidlo markýzu zatáhne, což ji ochrání . Hutermann - GSM minialarm Vs lokalizátorem polohy, otřesové čidlo ,.

Majitelé mohou jednu nebo obě markýzy kdykoliv stahovat a roztahovat podle počasí, nebo když chtějí. Markýzy jsou na dálkové ovládání, mají otřesové čidlo. Detekce otřesů odpovídá prahu citlivosti. Venkovní markýza je typickým zastíněním terasy nebo balkónu. Když začne například foukat příliš silný vítr, který by mohl konstrukci poničit, otřesové čidlo markýzu zatáhne.


Existuje také čidlo slunce, které . Větrné, případně otřesové čidlo zabrání poškození markýzy před silným větrem. A samozřejmě se výrazně zvýší komfort ovládání zejména v . Chybou je, když slunce markýzu podsvěcuje. Fouká-li vítr, větrné či otřesové čidlo markýzu zatáhne, a ochrání ji tak před nadměrným . Naše nabídka výsuvných markýz na terasy, předzahrádky restaurace, výlohy. Díky němu zajistíme, že při vichru se markýza.


Automatizací vaší markýzy využijete svou terasu na maximum. Ovládání dálkovým ovladačem BiSens, které ovládá markýzu a volán plus. Ve výjezdovém profilu je integrované otřesové čidlo Agido pro ochranu markýzy před . V případě překročení limitu je markýza vybavena větrným či otřesovým čidlem , které bezpečně zatáhne markýzu zpět do kazety, aby nedošlo k poškození ramen. Dobrou volbou je bezdrátové otřesové čidlo proti větru, které se montuje na přední . Pokud intenzita otřesů překročí .

Novinkou je otřesové čidlo , které v kombinaci s rádiovým motorem u větší rychlosti, než je povolena, dá povel k zatažení markýzy a chrání ji tak pře zničením. Společnost Karpe nabízí atypické markýzy. Pro elektrické markýzy nabízíme motory drátové i radiové a doporučujeme i výběr některého z doplňků ovládání markýz – např.


Dále je možné vybavit markýzu otřesovým nebo světelným čidlem a časovým spínačem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky