středa 11. října 2017

Plastová výlevka maxi

Velká mycí vanička je vhodná zvláště pro technické místnosti či prádelny. Výlevky se používají především do provozoven a veřejných prostor, kde jsou umístěny v místnostech určených pro úklid. V nabídce máme plastové a keramické . Tato stránka uvádí informace o sortimentu maxi umyvadel, které jsou.


NICOLL (Abusanitair) plasová nástěnná umyvadla a výlevky.

Jika keramická výlevka závěsná s plastovou mřížkou. Vhodné pro všechny případy použití, při nichž je zapotřebí velká a hluboká výlevka , . Nicoll MAXI umyvadlo plastové bílé. Plastová výlevka , komplet se sifonem CH-350.


Hodí se skvěle do celého domu či bytu. Kvalitní plastové vědro s výlevkou. Popis:Umyvadlo vhodné pro všechny případy použití, při nichž je zapotřebí velká a hluboká výlevka , ať už vedle pračky, ve sklepě, garáži, umývárně, v. Stane sa skvelým pomocníkom pri upratovaní alebo prácach vonku.

VESNA obdélníková 15x5cm plastová - mix barev - VÝPRODEJ . Odměrka plastová , objem l. Maxi umyvadlo s odkládací plochou a možností umístění stojánkové baterie. Výlevka plastová ABU ABUMaxi 700x500x2mm granit světlý. NICOLL ABU MAXI umyvadlo 700x500mm s odkládací plochou, plast, granit světlý.


Kč, od výrobce OKT jehož aktuální. Víceúčelová umyvadla a výlevky vyrobená ze směsi polypropylenu. Jun Kolíčky jsou vyrobeny z kvalitního plastu , který jim zajišťuje životnost po. Kbelík LABUŤ je 12L kbelík s výlevkou vyrobený z kvalitního a pevného plastu.


SYR Mop Freedom II maxi kruhový 60cm. CUADRO Maxi - stříbrná kovový klip - pro police GlassLine, GlassArt a Beechcraft. Kbelík s výlevkou z vysoce kvalitního plastu z Itálie. Klipy jsou dodávané po 1ks v blistru.


Toaletní papír PrimaSoft Maxi PLUS 10ks, 2vrstvá bílá celulóza. Papírové ručníky v roli Maxi PURE WHITE 115m, pr. Vnitřní vyjímatelná plastová vložka s uchem uvnitř.


Bavlněná náhrada pro mop MAXI o hmotnosti 140g.

Kbelík bez výlevky 5L je vyroben z kvalitního a odolného plastu. Speciální izolační plastová vložka. U nás SKLADEM za 3Kč s DPH. Nakupte snadno a rychle, bez registrace. Jsme tu pro domácnosti i firmy.


Miska krystalizační s výlevkou , 45ml, prům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky