pátek 6. října 2017

Kohout na plastový sud

Plastový výpustný kohout - sud l. Dilema je jestli použít plastové , nebo kovové sudy. Vypouštěcí kohout s krátkou výpustí, pro 5l ploché kanystry. Výpustný ventil plastový - ks. Vhodný na plastové sudy , ústí je kompatibilní s PET s hrdlem o průměru mm.


Dlouhodobě odolává venkovním vlivům.

Sudy mají UN homologaci – UN 1H1. Popis: ventil - kohout na vodu. Vypustni- kohout -pro-kanystry-a-IBC-nadrze-NOVY- d63.


Prodám měsíc používaný hranatý plastový sud na dešťovou vodu komplet s víkem a výpustním kohoutkem. Pro zobrazení variant klikněte na obrázek odpovídající závitu na vaší nádrži. Sanitační sud slouží k proplachu pivního potrubí pomocí sanitačního roztoku. Kohout se musí v případě potřeby . Své zákaznické číslo najdete na faktuře společnosti Würth, dodacím listě .

Biowin sud na zelí s víkem PH bílý, l. SUPERFILTER kulový kohout - kulový kohout s filtrem (5mikronů) - pracovní teplota -20°C - 100°C - tělo z mosazi. Zahradní sud plastový na užitkovou vodu. Hranatý plastový sud na dešťovou vodu Stefanplast vám to umožní. Kanystr na PHM plastový , černý.


Výčepní kohout samozavírací, détka závitu za rozetou 29mm. Montuje se přímo na narážecí hlavici a přímo na sud. Nádoby a obaly na med - Komplexní služby pro včelaře. Sud 220l s víkem a sponou na pitnou vodu. Sud 300l na dešťovou vodu s kohoutkem.


Charakteristika:výpustný ventil. Víčko s ventilem, ventil na sudy s kohoutem, kohout. Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, . PLASTOVÝ KANYSTR S KOHOUTEM 15L UN Y1. Pokud právě sháníte nový výčepní kohout za výhodnou cenu, prohlédněte si.


Součástí dodávky je víko, které se otočením zajistí a plastový kohout. Sud plechový - OSOBNÍ ODBĚR, ks, 2 495.

Síto na med plastové válcové, ks, 2 190. Megatherm-Dana api-distanční prstenec na sud. Kategorie: Hustoměry, vypouštěcí ventily. Univerzální kovový kohout s chromovou povrchovou úpravou, vhodný pro použití se všemi. Otvor pro kohout není předvrtán, lze tedy použít bez kohoutu.


Sudový ventil umožňuje bezpečné stáčení ropných produktů ze sudu v horizontální poloze s 2´´ závitem - vyprázdní 2l sud za cca minuty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky