čtvrtek 26. října 2017

Odsávací hadice 50mm

Antistatická odsávací hadice pro průmyslové vysavače, průměr 36mm, délka 0m, vyrovnávač překroucení a spojovací objímka, vhodná pro všechny vysavače. Klipová hadice pro odsávání agresivních chemických výparů) Průměry: od 50mm do 508mm. Pro odsávání pilin, hoblin, prachu při práci s dřevem.


Průhledná, flexibilní, odolná, vhodná do dynamických provozů, . Hadice PUR Folie o tloušťce stěny mm.

Cena je uvedena za metr délky v nataženám stavu. Dodáváme libovolnou délku dle objednávky nejméně 1m. Jde o odsávací hadice transparentní . Pryžové (gumové) hadice pro ropné produkty - benzín, olej, nafta, stlačený vzduch. Nejčastěji se používá v automobilovém a petrochemickém průmyslu.


Sada hadic určená pro odsávací zařízení Bofa. Standardní odsávací hadice , průměr 27mm, délka 5m, vyrovnávač překroucení a spojovací objímka, vhodná pro všechny vysavače s hrdlem 50mm. Barva: transparentní s bílou spirálou.

Redukce odsávání určená pro případy rozdílných průměrů přírub stroje a odsavače popř. Možná mimo mísu, ale já jsem vzal papírovou pásku a tu origo hadici od vysavače. Prodáváme v libovolné metráži (maximální delka balení je 30m) Tlaková a sací hadice pro kapaliny vhodná k malým čerpadlům Díky spirále hadice. Odsávací hadice Vulcano 1mm.


Vnitřní průměr hadice mm, max. Provedení: stříbrošedý plast Do . Je určena pro odsávání a transport vzduchu, kouře prachu, neabrazivních částic. OREGON05 Ohebná hadice OREGON z měkčeného PVC, průměr 50mm , . HADICE WIRE TPU-Z Antistatická na odsávání pilin.


Polyuretanová hadice vyztužena poměděnou ocelovou spirálou. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou! Vhodné k odsávání hoblin,pilin. Ohebné potrubí PVC délka 5m průhledné vyztužené poloměr ohybu 50mm pro odsávání potravin, tekutin RS Pro.


Příslušenství k odsávacím jednotkám. Kovová nastavitelná ramena pro odsávání zplodin o průměru 50mm. Rychlé a snadné použití Pratelný filtr Silná a velmi odolná nádoba Lze použít s libovolným standardním vysavačem Obsah balení odsávací hadice 50mm.

Plochá hadice TOP FLAT 50mm - PVC hadice TOP FLAT s výztuží z technické příze určená pro drenážní a kalová čerpadla. Délka hadice je 120cm, průměr 50mm. Vakuová extrakce, odsávání prachu, vysokopodtlaková doprava a. Záruka měsíců Doprava zdarma . PU spirálové hadice a další příslušenství. Více v katergorii PU hadice spirálová.


Upínací popruhy 5t, 50mm za super ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky