čtvrtek 5. října 2017

Akrylátové vany jika

Nabídka akrylátových nebo plechových van nejvyšší kvality. Jsou vyrobeny ze stoprocentniho akrylátového polymeru . Vany Polysan i akrylátové vany Vagnerplast a Ravak jsou špičkou mezi. ADRIANA obdélníková vana 160x74x45cm, bílá.


Jika Riga Smaltovaná ocelová vana je dodávána bez nožiček a sifonu.

Tradiční český výrobce sanitárního zařízení JIKA -LAUFEN CZ. Akrylátové a plechové vany JIKA. Spousta lidí vám řekne, že vanu ničím nenahradíš.


Ocelová vana Jika Tanza plus je ze smaltované oceli s unikátní tloušťkou mm. Sanitární akrylát Jika si udržuje stálou barvu a snadno se čistí. Plastové- akrylátové vany jsou praktické a pohodlné vhodné do Vašich koupelen.


Nabízíme vany akrylátové , quarylové nebo ocelové (smaltované). Novinkou sortimentu JIKA jsou akrylátové vany JIKA MIO.

Tato vana je určena pro zapuštění (vestavná verze). Příslušenství Pro vestavbu doporučujeme . Vyznačuje se typickými geometrickými liniemi, které spolu s čistým čelním panelem. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Jako novinku nabízíme ke všem vanám podhlavníky ve dvou barevných provedeních.


K akrylátovým vanám Lyra doporučujeme vanové zástěny Jika. Vanovou výpusť je nutno doobjednat zvlášť. U akrylátových van JIKA je prodloužená záruka . Vana je včetně podpěrných nožiček. RAVAK - montážní návod - vana Rosa II.


Nohy k vaně je nutné objednat zvlášť. Vana Cubito je vyrobena z kvalitního 1 akrylátu, což . Activa 1(L) - vana asymetrická 170xlevá, akrylátová. Sanitárny akrylát Jika si udržuje stálu farbu a ľahko sa čistí.


Je vyrobena ze 1 akrylátového. Přinášíme vám moderní rohové vany z akrylátu, které prodáváme v celé škále.

Alena Machátová, manažerka značky Jika. JIKA používa svoje vlastné súbory cookie a súbory cookie tretích strán za účelom optimalizácie vašich zážitkov a . Kromě tradičních tvarů Jika nabízí rohové a asymetrické vany, které zapadnou i. Chytrá vana s osvěženým designem. Vana Rosa II je novější model série Rosa z dílny světoznámých návrhářů Design . Dobrý deň, predam úplne nové umývadlo do kúpeľne, značky jika. K tomu batériu Titania a batériu tiež Titania na vanu so sprchou.


Zcela souhlasím s Honzou a rád bych dodal - akrylátové vany si o ergonomii můžou leda nechat zdát. Ploché dno a příkré stěny, nezbytné pro zajištění . Prodám umyvadlo značky Jika Lyra, šířka cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky