pondělí 2. října 2017

Multivac hadice

Kvalitní potrubí a hadice pro rozvod vzduchu. Ideální potrubí i pro vedení ve špatně přístupných prostorech. Velice ohebná hadice GREYVAC vyrobená z PVC a potažená polyesterovou tkaninou. Vyztužená spirálou z ocelového drátu.


Tepelně a hlukově izolovaná ohebná hliníková hadice s mikroperforací SONOVAC plně nahradí klasicky izolované potrubí, podstatně zkrátí dobu montáže a . Pevná ohebná hadice ALUVAC je vyrobena z vrstvy hliníkového laminátu, polyesteru a pokoveného polyesteru o celkové tloušťce mikronů.

Tepelně izolovaná ohebná hliníková hadice ISOVAC plně nahradí klasicky izolované potrubí, podstatně zkrátí dobu montáže a dovolí vedení . Vysoce pevná ohebná 6vrstvá hadice COMBIVAC tloušťky 1mikronů vyztužená spirálou z ocelového drátu. Vnitřní konstrukce je tvořena hliníkovou hadicí, . Druhy rozvodů: Spirálně vinutá roura Spiro z pozinkového plechu. K čemu všemu je vhodná pevná ohebná hliníková hadice Aluvac 127? Další variantou, kterou můžete použít, je hliníková hadice Semivac.


Rekuperace a větrání SolarVenti - panel pro větrání, temperaci,. Hlukově a tepelně izolovaná ohebná hadice Sonovac 1- pro rozvody vzduchu.

Hliníkové ohybné potrubie- v eshopu e-vetranie. Ponúkame teplovzdušné panely SolarVenti, zariadenie na vysušenie, odvlhčenie a temperovanie vzduchu z domu, chaty či chalupy. Velmi ohebná, ekonomická hadice. Rozvody jsou z kovové flexi izolované hadice , rozvod se instaluje do.


Délka hadice : m, průměr cm. DŮKLADNÉ A JEDNODUCHÉ ČIŠTĚNÍ Součástí odkalovače je dlouhá hadice a mosazné koncovky,. Držák připojovacího nátrubku. Ověřené informace o firmách z oboru Hadice a příslušenství v okrese České.


Jsme distributorem silných značek jako MULTI-VAC , ELEKTRODESIGN . Aktuální katalog firem odpovídající výrazu hadice Říčany. Rozsah dodávky: odsávací kruh s manžetou, pásek se suchým zipem, odsávací hadice s rozdělovacím . OHEBNÁ HADICE DS25-SONOVAC Multi-VAC DS 315. Ohebné hadice SV Spirálovitě stáčený a profilovaný pás z hliníkové slitiny . PŘECHOD NA KRUHOVÉ POTRUBÍ Ř3mm. Read the latest magazines about Www.


Izolovaná hadice – DIX do 2°C. Multivac krbový ventilátor KV5pro až místností. Odbočka dvojitá 90° – OBD90°.

Hinweise für Mitarbeiter der Firma MULTIVAC. Odkalovač MARINA Aqua Vac čistič vody m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky