pátek 27. října 2017

Rozměry wc kabiny

Prostor pro umístění záchodové mísy . Minimální půdorysný rozměr WC kabiny. WC Záchodová mísa keramická kombinační bílá s vnitřním . Podpěrné nohy výšky 1mm nerezové s vnitřní závitovou tyčí . Chystáte se na rekonstrukci WC ? Nevíte si rady s vybavením, funkcemi, počty nebo minimálními rozměry ?

Vysoká flexibilita pri ich výrobe umožňuje zabezpečiť akýkolvek rozmer , velkosť a tvar WC kabín. Vlastnosti pevného materiálu použitého pri ich produkcii . Výdobytkami súčasnosti, ktoré uľahčujú údržbu WC , sú:. Dodáváme a montujeme WC kabiny z impregnované dřevotřísky nebo vysokotlakého. Na přání zákazníka lze dveřní křídla vyrobit v libovolném rozměru. V kabině WC musí být umístěno umyvadlo.


U změn staveb lze zříditjednu kabinu WC pro obě pohlaví přístupnou přímo z chodby. Pro tento účel je možné doplnit a využít integrované kabiny s rozměry a .

WC s dveřmi otevíravými dovnitř:. Výše uvedené zjednodušené rozměry místnosti se odvozují od skutečných rozměrů. NP - 1WC společný – WC , kabina pisoár, umývadlo, - úklidová . Ergonomie je věda zabývající se stanovováním vhodných rozměrů a tvarů. Při využití možností našeho systému jsme vyvinuli předškolní WC kabiny , které.


Sprchové kabiny jsou vyrobeny z HPL (vysokotlaký laminát) na míru s možností. Jsou použity nerezové materiály a prvky nepodléhající degradaci. Pro stavbu WC kabiny v systému ERIDANI nevyužíváme drahé HPL desky. V záchodových kabinách minimálních rozměrů je nutno použít pouze malé umývátko.


V prostoru upravené kabiny WC není nutné osazovat speciální velké. Součástí normy jsou rovněž požadavky na rozměry a vybavení hygienických zařízení pro. Nejmenší půdorysné rozměry záchodové kabiny udává v normě tab. Segment WC : x toaletní kabina se záchodovou mísou.


NA DÁMSKÝCH TOALETÁCH SE DOPORUČUJE UMÍSTIT HYGIENICKOU KABINU. WC pro muže a jedna integrovaná kabina v části WC pro ženy. Před vstupem do objektu musí být vodorovná manipulační plocha s rozměry.


Optimální parametry WC kabiny pro osoby s omezeným pohybovým postižením.

Prenajímame mobilné WC kabíny pre stavby, výstavy, rekreačné zariadenia a rôzne iné možnosti využitia. Rozměr čela zámku: x 2mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky