pondělí 23. října 2017

Nerezové koleno 180°

Vhodné na odvod spalín zo spotrebiča na drevo. Nerezové pevné koleno 90° s čistícím otvorem do 400°C. WK 1koleno pevné 45° nerez kouřovod.


Komínová vložka - nerezový kouřovod WZ tl. Na připojení kamnových vložek a ohnišť s teplotou spalin nad 500°C k tahovému systému, je nezbytné, vzhledem k extrémně vysokému teplotnímu zatížení, .

Použití produktu: Univerzální koleno s palcovými závity. Jednovrstvové nerezové diely . Tloušťka: mm Průměr: 1mm. Powersprint nerezové výfukové koleno 1°, vnější průměr mm, délka 5mm.


C a hrúbkou steny 1mm sú vhodné na napojenie spotrebiča do. SWK jednoplášťový komínový systém, materiál nerez typ 1. Kč,Prodej krbů a příslušenství k topenářské technce.

Lze nastavit jakýkoliv úhel pod konstrukční hranici kolena a oboustranná možnost spojení umožňuje použití pro všechny druhy paliv. Každé koleno má z jedné strany rozšíření, do ktorého je možné zasunout další komponenty, bez nutnosti . Kouřovina nerez 1koleno pevné. Pracovní teplota, -až 1°C. Koleno nerez s vnitřním a vnějším.


Kulový kohout NEREZ - plnoprůtokový - T = -až 1°C - PN 6. Technické údaje, upevnění a další . V ponuke eshopu nerezové koleno komínové 45° na stavbu trojvrstvového komína IZOL (priemer 180mm , 5cm izolácia). Cena, podrobný popis na stránke. Kó Popis, Průměr, Cena bez DPH, Cena s DPH. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia.


Natáčecí od 0° do 90° dle potřeby. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Výstrižok z katalógového listu - ukážte myšou na posuvníky vľavo a vpravo, alebo použite koliesko myši.


Máte-li zájem o jinou jakost, zašlete nám prosím poptávku. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, .

Otočné třísegmentové koleno s úhlem 90° pro odvod spalin bez čistícího otvoru. Pohyblivé koleno komínové vložky má průměr 180mm. Stěnová konzole 1- 5mm (pár).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky