středa 18. října 2017

Jak vyrobit lakovací box

Naším hlavním výrobním programem jsou lakovací kabiny z nerezové oceli. Dokážeme vyrobit atypické zařízení na míru, včetně úprav i těch nejmenších detailů. Celý lakovací box je vyroben z nerezové oceli.


Odtah je regulovatelný - 1 výkonu. Minilakovnu (strikaci box s odtahem mam) ale lze podobneho vysledku . Potřebuju si něco vyrobit , tak jestli jste to už někdo neřešil.

Jinak je box pokud mozno skoro sterilni :o). Typy odsávání v lakovací kabině. Nejlepší možné řešení ,nejlepší funkčnost,v tomto případě je možnost poddimenzovat výkon . Dodávané suché lakovací stěny využívané v lakovacích kabinách.


Lakovací box s vodním filtračním systémem. Tak jsem si říkal jestli by nešla vyrobit nějaká menší stěna abych neměl na dílně. Na přání zákazníka je možné vyrobit kabinu s atypickými rozměry.


Pro firmu BOCO PARDUBICE Machines s. V březnu jsme dokončili montáž lakovací kabiny s dopravníkem.

Stolové a podlahové lakovací kabiny. USB - lakovny vybaveny třístupňovým . Pokusil jsem se vyrobit jednoduchý a lehký stříkací box , ve kterém by se zachytávaly poletující částice barvy při stříkání větších ploch svých modelů. Možné vyrobit přesného rozměru dle přání. Použití pro vodou ředitelné i syntetické . Provádíme lakování výrobků, svařenců a konstrukcí v provedení hladkém nebo strukturním na černé a žárově zinkované povrchy.


Stříkací box - lakovací kabina. V současné době máme kombinovaný lakovací a sušící kabiny s přípravnou halu. V případě zájmu o lakovací box nás neváhejte kontaktovat. Kompletní mobilní lakovací kabina PaintTROTTER je ideálním řešením! Představuje flexibilní pracovní oblast, která zajistí vět- ší množství oprav . Moderní kombinovaná lakovací a sušicí kabina pro aplikaci tradičních nátěrových hmot, akrylátových i vodou ředitelných barev.


Dobrý den,mohu poprosit,zda nemá někdo zkušenost? Průměrný provoz lakovací kabiny. Grifem pak samozrjeme clovek dela lepsi a lepsi vysledky o . Nyní máme dvě zcela nové plastové lakovací kabiny včetně cyklonu, práškového centra, manipulátoru a dalšího příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky