úterý 24. října 2017

Hadice k postřikovači

Hadice k postřikovači s koncovkami. Kompletní hadice pro tlakový postřikovač Profession a Hobby,délka 5cm. Zahradníé hadice k postřiku nebo přímému povrchovému zavlažování. Jednoduchá postřikovací hubice s napojením na. Marolex R011c5hadice pro postřikovače Hobby a Profession 5m.


Zavlažování zahrady s postřikovači , zahradními vozíky na hadice či navijáky CLABER pro Vás bude radostí.

GARDENA čisticí postřikovač je klasickým modelem postřikovače. Postřikovací pistole GARDENA. Možnost připojení hadic.


Díky 3komorovému systému vytváří Variolux postřikovací hadice rovnoměrnou mlhu pro živé ploty, úzké záhony a květinové záhony. Odolná, mrazuvzdorná, flexibilní. Použití: Voda Vodní hadice ideální na zahradu k zalévání, rosení květin apod.


Balení obsahuje hadici o délce m . Určená pro typy Orion a Neptun všech objemů nádrže. T, 2S, 2TS, prima prima Comfort, 2a 257.

Kliknutím zobrazíte detail obrázku. Chemicky odolná dvouvrstvá tlaková hadice pro pracovní tlak až bar. Duše i obal odolávají teplotám, slunečnímu záření, ozónu a povětrnostním vlivům.


Specifikace: zesílená, flexibilní. Vaše cena bez DPH: 11Kč. Kč s DPH Původní cena: Kč. Náhradní trubka k postřikovači zahnutá. Vysoce kvalitní postřikovací hadice v délce m. Nalévání postřiku do zahradního . Zahradní postřikovače a hadice si můžete zakoupit na e-shopu koupelny- omnipuls, jedná se o širokou nabídku z produkce programu Daye.


Obrázky u zboží mohou být v některých případech pouze ilustrativní a nemusí zcela přesně postihovat všechny. Pro pohodlné stříhání okrajů trávníků. Prodáváme jen to, čemu rozumíme. Napojení je zajištěno pomocí rychlospojkového zahradního systému. Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny.


Zádové postřikovače - jsou určeny pro skleníky či zahrady. Většinou se nosí na zádech a pomocí motorového nebo ručního pohonu se pomocí hadice s tryskou . Rýč nabrousí- me bruskou nebo brusným nástavcem na vrtačce. Rozstřikovač ( postřikovač ), hadice , zavlažovací zařízení Od zdroje vody k postřikovači vedeme.

Díky ní je možné vzdálit se při práci od stroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky