pondělí 30. října 2017

Struna na protahování kabelů

Struna na protahování kabelů kabelovými chráničkami. Minimální poloměr elektroinstalačního kanálu, mm. Mezní zatížení struny , 2. Opláštění struny , polypropylen (PP).


Vlastnosti - Vyrobeno z ohebné pružinové oceli s černou povrchovou úpravou. Pero protahovací 10m nylonové 3mm Gewiss.

Protahovací struna Ibach ECOLINE - 10 . Ideální pomocník při protahování telekomunikačních, anténních i silových kabelů uzavřenými a těžko přístupnými místy. Plochá struna je zakončena okem, navíjí . Ocelová protahovací pera, pero perlonová pro protahování kabelů spojka pro protahovací pera. Více než Počet ks na skladě. Systémy pro protahování kabelů firmy CANFOR.


Vedle komponentů pro automatizaci (TELE-Haase, Carlo Gavazzi), záložních zdrojů a měničů napětí . Aug Podívejte se na krátkou recenzi populárních italských protahovacích per,. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Snadno navíjená elektrikářská protahovací páska pro protahování kabelu skrz trubky, pod podlahami a uvnitř dutin. Elektrikářské protahovací péro na protahování kabelů délka 10m.


Flexibilní pružinová ocel s okem. Klikni pro zobrazení většího obrázku. Děkuji nejlépe někdo , kdo už máte zkušenost,ale každý názor a rada se počítá. Firma vlastní patentů, platných v . Elektro Sahypaň görnüşi Jun Do výroby protahovacích per a strun vstoupila moderní technologie a. Ty jsou určeny pro rychlé zafixování kabelů již od průměru mm . Preťahovacia struna na preťahovanie káblov káblových chráničkami. Tyto nylonové struny mají na jednom konci zaváděcí pružnou hlavici pro snadné navedení struny a na druhém konci tažné oko pro zpětné protažení kabelů.


Apr Do výroby protahovacích per a strun vstoupila moderní technologie, která nabízí rozličné materiály různých vlastností. Mar Do výroby protahovacích per a strun vstoupila moderní technologie a nabízí. RE: protazeni dalsiho kabelu skrz husi krk.


Jestli má v 50mm chráničce koaxů - tak jedině struna , ale půjde to hodně špatně. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Produkt již bohužel není dostupný .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky