čtvrtek 5. října 2017

Vodatopeniplyn ostrava ostrava

Naše firma, sídlící v Ostravě , vám nabízí: - vodoinstalace, kompletace zařizovacích předmětů, - kanalizační a odpadní rozvody, - topení, ústřední vytápění, solární . Kategorie katalogu: Koupelny ~ Rekonstrukce ~ Řemesla ~ Stavebnictví ~ Technika. Sháníte instalatéra a topenáře z okolí Hlučína, Opavy či Ostravy ? Působíme v lokalitě Hlučín, Opava, Ostrava , Bohumín. Jsme montážní a servisní firma, která provádí komplexní dodávky, rekonstrukce, opravy, servis a revize v těchto řemeslných oborech PLYN - VODA - TOPENÍ.


Kvalitní instalatérské práce poskytuje v Ostravě a okolí instalatér Petr Želízko.

Voda topení plyn Ostrava Ostrava - Hošťálkovice. Montáž tepelných čerpadel, rozvodů topení a sanity. Revize a opravy kotlů Dakon a plynovodů. Městský obvod Ostrava -Zábřeh je protkán hustou inženýrskou sítí vodovodů, plynovodů a městské kanalizace.


Také domy a objekty v Ostravě -Zábřehu se . Topné panely Ostrava , stropní infrapanely, topení. Chtěli byste uspořit na nákladech na. Nabízíme montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny.

Poskytujeme služby vodoinstalatérství a topenářství. Patříme mezi jedny z největších velkoobchodů v oblasti sanitární a topenářské techniky. Voda, topení, plyn , obnovitelné zdroje. Z kohoutků vám kape a topení pořádně netopí?


S radostí vám pomůžu dát vše do pořádku. V kamenné prodejně v Ostravě i na eshopu prodáváme mimo výše uvedené také. Prodáváme kompletní sortiment voda, topení, plyn , sanitární a koupelnové . Domov důchodců Hlučín Finanční objemil. Rozsah prací: Zdravotechnika . Vždy se snažíme o to, aby byl naš zákazník co nejvíce spokojen.


Zařídíme veškeré instalatérské práce. Technical Building Installations, s. Zabýváme se montáží a výměnou plynových kotlů, kotlů . Nonstop poruchová služba plyn Ostrava zajišťuje hodinový dispečink pro. Provádím veškeré instalatérské a. Volejte na výše uvedená čísla nonstop dispečinku voda-topení-plyn Ostrava a . Komplexní služby v oblasti Voda-topení-plyn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky