úterý 3. října 2017

Elektronické zavlažovací hodiny

Multifunkční elektronické zavlažovací hodiny , elektronický regulátor WHITE LINE. Tři tlačítka umožňují snadné programování. Dobu zavlažování lze nastavit příslušným . Nabízíme zavlažovací hodiny a automaty na vaší zahradu za výhodné ceny s dodáním do hodin.


Součást dodávky: - není žádné příslušenství.

Zaregistrovali jste se v našem e- shopu? Využívejte a čerpejte výhody registrovaného zákazníka a získejte ještě . Pro zavlažovače, výsuvné zavlažovače a kapkové zavlažovací zařízení. Možnosti připojení: čidlo půdní.


S automatickým zapínáním a vypínáním. GARDENA elektronické zavlažovací hodiny T E. Výrobce Gardena, prodej v sekci Řízené zavlažování a timery.

Autorizovaný prodejce Gardena. Doba zavlažovania môže byť individuálna . Toto zavlažování je automaticky ovládáno pomocí elektronického systému a půdního senzoru vlhkosti . Stavby a služby pro zahradní jezírka, koupací jezírka, zahradní okrasná jezírka, koi kapry, odborné články, . Zavlažovací elektronické hodiny s možností . EASYCONTROL FLEXCONTROL spolehlivé elektronické. Ontbrekend: elektronické. Elektronické zavlažovacie hodiny vonkajšie pre riadenie zavlažovania.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Ideálny na automatické, od času závislé zavlažovanie záhrady. Nastaviteľná doba zavlažovania (rozsah), min - 2min. Ještě lepší než hodiny jsou zavlažovací automaty.


Mají už k dispozici elektronický displej a nabízejí zahradě skutečný komfort. Dokážou zavlažovat až šestkrát . Počet nastavených zavlažovacích programů za den.

Symbolizuje která z funkcí jednotky je aktivována: hodiny , programy, nebo auto. Anti- Sifon: ˇAno, Zásobník vody: litrov, Zalievanie: každé hodiny , Určenie: šetrí až 90 . Vhodný zejména pro podzemních nebo kapkové závlahy, LCD display. K prodloužení připojovacího kabelu elektronického dešťového senzoru a. S čidlom pôdnej vlhkosti, doba zavlažovania sa automaticky nastavuje v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky