středa 15. června 2016

Oprava čerpadla sigma

Nabízíme pozáruční opravy čerpadel značek SIGMA a SIGMONA. Používáme naše originální náhradní díly, takže opravené čerpadlo bude jako nové. Montáž čerpadla SVA a vzájemné nastavení článků.


SIGMA PUMPY HRANICE - montáž čerpadla SVA. Očistil bych díly a sesadil je na rozetu. Rozeta musí volně procházet mezi díly.

Jedná se mi o vnitřní části čerpadla. Ponorná čerpadla Při instalaci ponorného čerpadla musí být dodržena následující základní pravidla: Čerpejte pouze čistou vodu. Prodej, výkup, servis, opravy kalových čerpadel, míchadel.


Prodej, servis, broušení, lapování a oprava mechanické ucpávky. Na vyráběná čerpadla zajišťujeme výjezdovou servisní činnost a uvádění čerpadel do provozu, u starších typů čerpadel provádíme jejich generální opravy. Naše firma působí především v Praze a. Praha Wilo Grundfos čerpadla Sigma náhradní díly.


Zajišťujeme pozáruční servis na čerpadla jak tuzemské, tak zahraniční produkce. Vyrábíme a prodáváme náhradní díly pro běžně dostupná čerpadla - vřetena, .

Ponorné kalové čerpadlo s řezacím zařízením pro čerpání silně znečištěných. Ostravsku provádějící pozáruční opravy renomovaných výrobců jako jsou . Kvalitní a prověřená čerpadla světových i tuzemských výrobců jako jsou např. Společnost Sigma Pumpy Hranice s. Príloha k Výzve na predloženie ponuky.


Náhradní díly čerpadla , Kotel na pevná paliva a n. Jako jedni z mála poskytujeme záruční i pozáruční servis čerpadel Wilo, stejně tak spolehlivě ale opravíme čerpadlo od jakékoli jiné značky, např. Provedeme profesionální montáž a instalaci vodárny nebo čerpadla s příslušenství do studny, vrtu, nádrže,. Predaj a servis kalových, teplovodných čerpadiel a čerpadiel na pitnú vodu.


Prevádzame generálne opravy a prevíjanie motorov. VN sú určené na dopravu čistej a mierne znečistenej vody do teploty 90°C s hodnotou pH v rozsahu 5-5. Prípustné znečistenie je najviac  . Prodej a opravy čerpadel, vodáren a motorů. Luděk PIZÚR - čerpadla , Nám.


U ponorného čerpadla -kalového, je poškozená přívodní šňůra. Je možná oprava běžným eletrikářem nebo nemožná při nutnosti zapojení nové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky