středa 22. června 2016

Petriho misky

Po ztuhnutí agaru se na vzniklé plotny vysévají mikroorganismy. Základní informace najdete v PDF souboru níže. Uvedená vyobrazení jsou orientační a mohou podléhat změnám.


Sterilizovatelné etylén oxidem, chemicky sterilizovatelné . Petriho miska - jednodílné dno, × mm. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.

Kulaté misky se třemi výstupky ve víčku pro zajištění výměny vzduchu. E-shop: Laboratorní potřeby, vše pro laboratoř jako laboratorní digestoře, laboratorní nábytek, židle, bezpečnostní skříně a bezpečnostní sprchy, pH metry,. Spolu s ním tvoří uzavřený kontejner. Používá se především na kultivaci . Ideální pro mikrobiologické analýzy při provádění mebránové filtrace.


Dvojité misky z čirého skla, odolného vůči vysokým teplotám, v různých velikostech a děleních pro . Popis: Rozměry 2x 1x 2mm. Find MSDS or SDS, a COA, data sheets and more. Děkuji za nabídku Martine, ale bylo by to jen částečné řešení.

Potřebujeme s kamarády petriho misky do . Uniformní a opticky čisté, vhodné k mikroskopování, sterilní. Celé jméno jejího vynálezce by ale dal dohromady už asi jen málokdo . Výzkumníci z MIT se úspěšně pokusili geneticky naprogramovat bakterie, které jsou schopny detekovat světlo v různých vlnových délkách a . Rozměry: V mmPočet kusů v balení: Balení po ks. Za lodí se nacházela Korzárova zátoka, oblast dětských skluzavek a soch animovaných . Bezpečnost při manipulaci – vlnitý manipulační kroužek. Plastové priesvitné misky s vrchnákmi s využitím na rôzne pokusy. Radka Haneckova chidori at emptytriangle.


Skladem nástroje nemáme, objednáváme pouze na základě objednávky! Obrazky jsou uvedeny pod seznamem. Biologie Mikroskopie, preparace Preparace, Barvení a Mikroskopovací pomůcky Podložní skla a komory pro kultury.


Mikrochem - slovenský výrobca a dodávateľ v oblasti chemického priemyslu. Neboli nájdené žiadne produkty vyhovujúce vašemu výberu. Miska i víčko jsou vyrobeny ze standardního čirého polystyrenu a jsou ošetřeny vyšším . Nabízíme špičkovou gastronomii.


Priemer misky je 10cm a výška je cca 2cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky