pátek 10. června 2016

Hadicový navíječ

Automatický nástěnný hadicový naviják pro vodu, včetně hadice. Máte větší zahradu a nebaví vás neustálé zamotaná zahradní hadice? U nás si můžete vybrat praktický hadicový naviják nebo vozík na hadici od . Délka hadice – m, m nebo m, hadice je již namotaná na naviják. HADICOVÝ NAVÍJEČ délka hadice: m platné do: 13.


Hadicový navíječ Starline s aretací odvinuté délky hadice.

Navíječ je určený k instalaci připevněním na zeď. Kompaktní hadicový navíječ na stlačený vzduch se samonavíjecí funkcí. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Naviják je vyroben z odolného polypropylenu PP. Velké, mírně vlnité kola mají. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let.


Vhodný pro dlouhé a zasílené hadice. Robustní hadicový naviják pro vodu, olej, naftu nebo maziva.

Vyroben z hliníkového odlitku s práškovou barvou. Informujte se o aktualitách u JBL o akváriích, teráriích a zahradních jezírkách. Získáte obrázky a videa o produktech, a jak je používat.


Malý přenosný navíjecí buben, který díky své nízké hmotnosti a velmi malé hromadně je vhodný pro nejrůznější použití. Nový hadicový naviják AQUABAG MINI, je ideálná pro zalévání květináčů na terase, balkónu, verandě nebo malé zahradě. Díky svému kompaktnímu designu je . Pořádek je půl života Překroucené hadice a na nervy jdoucí navíjení hadic patří minulosti, od nynějška zjedná hadicový naviják díky automatickému navíjení . Auto Kelly za pouhých 99Kč. Snadné, plynulé odvíjení a šetrné automatické vtahováníPatka otočná o 360° pro upevnění k zemiHadicová.


Bezpečné a funkční kabelové navijáky pro průmyslové použití, řemeslníky nebo domácí kutily. Otočné rameno pro hadicový naviják. Kč,Navíječe kabelů a hadic,E-shop,Delivery office - kancelářský nábytek, nábytek do dílen, . Vlastnosti: Vnitřní mechanismy jsou . Další slevy zahradních potřeb na Kupi. A nemáte hadicový vůz nebo hadicový naviják tak, aby byla zahradní hadice pravidelně zamotaná nebo zalomená tak, aby voda nemohla protékat hadicí? Součástí je m hadice o průměru 4. Hadice je vybavena rychlospojkami, jedna spojka je s funkcí autostop.


TECHNIKA PRO MANIPULACI S ČISTÝM OLEJEM.

Bezpečná a pohodlná dodávka stlačeného vzduchu pro pneumatické nářadí, pro oplachování apod. Samonavíjecí hadicový naviják Hpro vodu nebo vzduch . Stabilní a trvanlivé základny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky