čtvrtek 2. června 2016

Plastové distanční podložky

Zaslat ceny tohoto výrobku: . Nabízíme plastové distanční podložky různých rozměrů. Univerzální tlumící a distanční podložky. Podložky z polyamidu jsou ideální mezi otáčivé součásti.


Izolují elektřinu, vlhkost a tlumí.

Velkoplošná distanční podložka pro spodní výztuž, vhodná pro velmi těžkou zátěž. Plně pochozí s vysokou stabilitou. Vhodné použití na kovových a dřevěných . BEZ PÚ distanční (vymezovací) DIN 98 3Kč, 1ks.


Dále si zde můžete vybrat betonové, ocelové nebo plastové distanční prvky o více druzích, rozměrech a tvarech. Betonářskou výztuž, jako například kari sítě . Do každé stavby jsou potřeba kromě armatury také distanční podložky.

Skladem držíme část distančních podložek. Ostatní distance jsou na objednání s . Pro spodní vodorovnou výztuž. Liniové plastové podložky TRICK 20.


Leštící podložka pro konektor optického kabelu . Plastové podložky plošné – odlehčené. Od distančních podložek z vláknobetonu, oceli nebo plastu až po vázací dráty. DL - distanční lišta bez bočního vybrání. Sortiment Letáky a katalogy Zátky do trubek a jäcklů Novinky Výprodej Vyhledávání Obchodní . Spodní tvarová distanční podložka z transparentního plastu ve tvaru trapézové vlny slouží k uchycení trapézových polykarbonátových desek v ploše.


Distanční vymezovací montážní plastové podložky a montážní klíny. Některé firmy používají distanční podložky z umělých hmot, jiné pak podložky z různě zpracovaného betonu, nebo kovové distanční prvky. Tyto podložky lze pokládat na . Provedení v plastu nebo oceli s tím, že uvedené číslo za názvem je výška krytí tj.


Naše společnost vyrábí vlastní typizované plastové vyrovnávací podložky a plastové distanční podložky rozměr 70x70mm, tloušťka 5mm a 10mm. Poptávávýrobky z plastu Popis: - pro naší potřebu poptáváme plastové distanční podložky KOZLÍK - o výšce mm - ukázku naleznete v .

Prodej distanční podložky trapéz k vymezení prostoru při upevňování trapézové prosvětlovací krytiny. Okapy – plastové okapy Marley. Speciální plastové podložky , jsou potřebné pro spojení noh trampolíny ze sloupkami bezpečnostní sítě.


K vyrovnání rámů oken a dveří. Přednosti produktu: rychlé, jednoduché a přesné . Podložka sloužící pro pevnému vymezení prostoru pod vlnou trapézu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky