středa 22. června 2016

Hadičník nerez

Kó Popis, Balení, Množství, Cena, Skladem, Oblíbené . Hadičník nerez s vnějším závitem. Mosazné hadičníky slouží ke spojení pevného závitu s hadicí. Určena pro spojování se závitem ISO 228-1.


Provedení: bez povrchové úpravy. Určená pre spájanie so závitom ISO 228-1. Prevedenie: bez povrchovej úpravy. Pro hadice, GEKA spojky, hadičník , hadice TRIX.


A components konstrukční a ovládací prvky, zakázková výroba průmyslových komponent. INIZIALE Sprchová hadice dvouzámková nerez Kč. Automatická napáječka pro včely, nerez miska s plováčkem a perforovanou poklicí, připojení hadičkou na barel. Popis: Spony jsou určeny pro hadičky malých průměrů.


Sevřením zámku (za pomoci speciálních kleští) se dosáhne utažení . Plášť čerpadla i síto jsou vyrobené z nerez oceli. Adaptér hadičník mosazný s vnitřním závitem. Bandaska na mléko l nerez. Doporučená cena včetně DPH, 43.


Sací koš s nerez sítkem pro svislé i vodorovné použití. Sítko nerez do sacího koše PN max. Vroubkovaný hadičník pro připojení fixační páskou nebo hadicovou sponou, vhodné pro pracovní tlak barů, s vnějším závitem,.


Obchod zaměřený na prodej čerpací techniky zejména:domácí vodárny, povrchová čerpadla,ponorná čerpadla,kalová čerpadla,ruční,oběhová a benzínová . Titanem a Molibdenem, je odolnější kyselinám a chloridům. Dodací kódy pro MATICE PŘEVLEČNÁ NEREZ - Pro hydraulické . Lisovací matice Materiál: Nerez Rozměry: Závit: Mx 0. Průměr: mm # 248; díry v plechu: + Použití pro plechy od tloušťky mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky