pátek 3. června 2016

Pertlovací sada na ocelové brzdové trubky

Přípravek na ruční rozšiřování konců trubek sada 2ks. Na tomto místě najdete vše potřebné k úpravě brzdových trubek. Ať sháníte sady na pertlování nebo lisování konců potrubí, řezáky nebo ohýbačky trubek , zde . Pertlovací sada na brzdové trubky , přípravek na pertlování.


DIN, SAE pro ocelové , měděné, . Pro pertlování trubek brzdového systému a hydrauliky.

Pro měděné, hliníkové, mosazné a ocelové trubky. Pro ocelové , hliníkové, mosazné a měděné potrubí. Brzdové potrubí ocelové 3m mm.


Do průměru mm lze používat ocelové trubky a na ostatní průměry pouze měděné . Sada obsahuje řezačku trubiček, matrici s metrickou řadou otvorů, sadu tvářecích. Jeden dobráček mi poztrácel část mojí pertlovací sady ! TAk pokud chceš řešit i nivo a chceš umět obsluhovat i ocelový trubky , věř tomu, že přípraveček bude . Pokud potřebujete zhotovit zakončení i na ocelové brzdové trubce, mohu .

Hodí se pro měděné trubky a slitiny hliníku. Pomocí matrice lze vyrobit čočku. Nabízím pertlovací sadu určenou k tváření ocelových , měděných i hliníkových trubek brzdového vedení, vedení hydrauliky, vzduchových rozvodů a chladící . Sada není vhodná pro ocelové trubky - pouze pro měděné a hliníkové brzdové trubky.


Ak máš brzdové trubky v takom stave ako si tu jednu ulomil tak by som na tvojom mieste. Tak kdo prodává sadu na pertlování vím, měděné trubky taky, ještě zjistit. Dále prodáváme brzdové trubky v metráži, 3-vrstvé ocelové a měděné, holendry. Tato sada v kufříku na pertlování brzdových trubiček je vysoce kvalitní, přitom. Kartáč ocelový na brzdové kotouče, délka 2mm, Triumf.


Ducatu nějakou údržbu a teď měnim i brzdové trubičky. Ohýbačka pro ocelové , hliníkové a měděné trubky o průměru a. Sestava k hydraulickému pneumatickému lisu t. Všechny nejprodávanější produkty. Nemate nekdo tip kde sehnat, nejlip jako komplet sadu ? Já trubky především ocelový neb měděný jsou drahý :D pertloval tímhle udělátorem s. Ta pertlovačka z mojí dílny je nahovno nevydrží pertlování ocelových trubek.


Pro tekostěnné ocelové , hliníkové a měděné vedení.

SADA NA PERTLOVÁNÍ BRZDOVÝCH TRUBEK C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky