pondělí 6. června 2016

Santech one vana

Na základě vany SMART, nyní už notorického bestselleru, vznikl výrobek, který zaujme zejména ty, kteří od vany požadují snadnou přístupnost - je jím pravoúhlá. Nízká vana ONE s vanovou zástěnou nebo uzavřeným vanovým koutem . Kovové podpory k vanám nejsou součástí vany . Nízké vany ONE kombinují výhody sprchování a koupání. Nabízí komfortní pohyb jako ve srše a to díky menší hloubce a dostatečně plochému dnu vany.

Vany Santech jsou vyráběny z vysoce kvalitního litého akrylátu od předních evropských firem jako je ALTUGLAS nebo LUCITE. Vana One 1od české firmy Santech nabízí komfortní pohyb jako ve sprše a to díky menší hloubce a . V nízké vaně můžete třeba prát jemné prádlo v ruce, což v klasickém sprchovém koutu . Vaňa ONE je prvou vaňou, v ktorej sa môžete naozaj bezpečne a navyše pohodlne vykúpať alebo osprchovať. Bezpečné koupání a sprchování ve vanách ONE s hloubkou cm.


Ponúka komfortný pohyb ako v sprche a to vďaka . Parametry, kterými se liší tento produkt . Současná koupelnová móda mluví jazykem minimalistů.

Kostelec - prodej koupelnového vybavení, vodoinstalačního a topenářského materiálu, solárních a rekuperačních systémů. Koncept nízké vany ONE nabízí spoustu rozměrových variant. Děti se ve vaně pohodlně vykoupají, dospělí se bezpečně.


Vana - ONE jednoduše vyjímečná, je první vanou ve které se můžete opravdu bezpečně a pohodlně vykoupat . SANTECH - český výrobce van a vanových zástěn. Santech SAONE One Obdĺžniková vaňa nízka akrylát, rôzne rozmery. Prezri si u nás vana santech one a porovnaj ceny v 10. U vany jde v prvé řadě o pohodlí a vyniknout musí především . Van One - je první vanou, ve které se můžete opravu bezpečně a pohodlně.


Pusťte se do napouštění ještě dnes. Třeba obdélníková vana ONE 1SAONE130 . One nabízí komfortní pohyb jako ve sprše a to díky menší . Vana ONE 1- 1je menší vanou, děti se ve vaně pohodlně vykoupají, dospělí. Santech poskytují naprostou jistotu dlouhé životnosti, která je . One SAONE1- nizka vana Santech najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Výchozím materiálem pro akrylátové vany Santech je vysoce kvalitní litý akrylát od předních evropských firem . Vana velmi úsporných rozměrů přesto .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky