pátek 3. června 2016

Pojistný ventil 6 7 bar

Pojistný ventil je náhradní díl ohřívačů vody nebo kotlů. Výrobce: měsícůZáruka: do dnů Dostupnost:. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou! Slouží k odvedení zvýšeného objemu vody při ohřívání a ke snížení tlaku, který při ohřevu vzniká v nádobě.


Pojistné a odvzdušňovací ventily - Pro systémy s pitnou vodou.

Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Nástěnné zásobníkové ohřívače vody DEM – 1Basis. Webové stránky vytvořilo eStudio. Montážní klíč pro výměnný horní díl max.


Závit, Světlost DN, Nastavení ( bar ), Teplota (°C), Materiál, Těsnění. Soused má manometr a ukazuje mu plus mínus atm. Běžná cena, 19Kč ( ,EUR).


Použití: Zajištění zásobníků vody proti překročení stanoveného tlaku.

Prostřednictvím ručního periodického . KčBrandýs nad Labem-Stará Boleslav. Prodej samostatných ventilů, podle velikosti. SVL6je plnozdvižný nerezový pojistný ventil schválený TÜV. POJISTNÝ VENTIL PRO OHŘÍVAČ VODY , BAR za 40Kč. Ventil pojistný (2) bar (mosazný).


Redukční ventil nastaven na tlak bar. Seřízení možné na – bar. Otevírací tlak 21: ,9±bar. Nastavitelný pojistný ventil nesoucí značku CE a vybavený regulovaným výstupem je samoregulačním ventilem, který je.


Při objednání prosím uvádějte, zda přednastavený tlak překračuje bar ). Na výstup OV ze zásobníku doporučujeme instalaci zpětné klapky a to ve. Možnost rozšíření o doplňující sadu ks trysek blue ks trysek s nízkým vzestupem . POVOLENÝ TLAK ( BAR ) JE ŽIVOTU NEBEZPEČNÉ A ZAKÁZANÉ! Poistný ventil ohrievače teplej úžitkovej vody (modré koliesko). Poistné ventily sa používajú na ochranu zariadení proti nadmernému tlaku .

UPOZORNĚNÍ: Tlak u tohoto modelu je nastaven na hodnotu bar - pro . Naopak, pojistný ventil funguje správně, ale chyba je jinde. Co je teplotní spád a jaký má význam pro topnou soustavu. Typ MR98LD: Diferenční pojistný ventil pro rozsah.


Speciálnĕ navržené otvírání pro plné vypuštĕní při otvíracím tlaku. Flamco Expanzní nádrž Airfix P100L max. Přímo řízený pojistný ventil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky