úterý 21. června 2016

Obinadlo na hrudnik

Vysoce elastický síťový obvaz Pruban v hadicovém provedení se širokými oky je určený k rychlé fixaci krytí ran na kterémkoliv místě těla. Vlastně byste lepicí pásku nebo obinadlo k vyrovnávání hrudníku neměli. Budete-li na sobě mít triko s logem přesně přes hrudník , možná na svá prsa více.


OBINADLO PRUŽNÉ HADICOVÉ PRUBAN VEL. Máme obinadla, obvazy, gázy, folie - výběr necháme na vás.

Obvazový materiál může být tkaný (elastické obinadlo , trojcípý šátek atd.). Pro velmi velké končetiny, malý hrudník a hlavu, vel. Výrobce: Bandáž klavikulární Lineus. Takového pacienta nesmíme v žádném případě položit na záda, protože. Jedno obinadlo překrývá temeno hlavy otočkami vedenými ze zátylku na čelo a. Postupujeme z pravého podpaží šikmo přes hrudník na levé rameno, dále na.


Vážení zákazníci, na nový aktuální Eshop s produkty firmy Orthopom, pokračujte kliknutím na tlačítko VSTUPTE!

POUŽITÍ: Elastická zpevňující bandáž na stehno nebo hrudník. Adhezivní elastické obinadlo hypoalergenní 5cm x 5m. Síťové obinadlo má pro fixaci obvazového materiálu na končetinu ideálnítvar punčochy.


Poloha vleže na břiše Poloha vleže na břiše, tzv. U každé léčebné polohyje vhodné v prstech rukou svírat míček, obinadlo pro . Lze použít mulové obinadlo , ale i sádrové a škrobové. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Zapínání vepředu na suchý zip. Indikace: stavy po úrazech hrudníku, lehká zhmoždění, jednoduché . Pruban elastický hadicový obväz na hrudník , stehno 1mx90mm. Položíme protilehlou paži na hrudník postiženého a přidržíme jeho ruku proti tváři.


Seriál Dobré rady také naleznete na MojeMedicina. Umístűte elektrody na obnaĎen˘ hrudník postiĎeného. Prostředky první pomoci musí být umístěny na volně přístupném, suchém a čistém místě. Při nepřímé srdeční masáži vlastní silou vytlačujeme krev do oběhu a při uvolnění tlaku na hrudník vytváříme v hrudní.


Pohmat (3)– položíme ruku na hrudník postiženého čekáme,.

Obinadlo fixační – elastické. Na druhé straně je však myslivec vystaven také rizikovým faktorům. Je přirozená ochranná reakce na snížení objemu cirkulující krve.


Elastické obinadlo - po navinutí se konce upevní přiloženými svorkami. Voskový plát ( 10x15) položit na obinadlo a při °C nechat rozpustit, pak přiložit na hrudník. NEDÝCHÁ – na středu hrudníku, v pokleku s nataženými pažemi proveďte 30.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky