čtvrtek 9. června 2016

Plynovy regulator na propan butan

Až na výjimky všechny plynové spotřebiče je nutno připojit k LPG zdroji ( nejčastěji k PB lahvi) přes regulátor tlaku plynu. Spotřebiče dělíme na nízkotlaké - 60 . V Pevný vařič na propan butan z litiny, dvouj-hořákový, . Gumové těsnění je vhodné např. Pro vařiče postačí menší regulátor okolo mbar.


Na propan butanové láhve 2kg je potřeba našroubovat ventil, kterým spojíme plynový spotřebič.

Součástí produktu není regulátor (nutno dokoupit regulátor mbar a mezikus na CZ bombu). Plynová kartuše na závit, 2g. Súprava je vhodná pre plynové grily, variče, niektoré ohrievače . Zariadenia ako DuoControl a karavanový regulátor môže byť vo vozidlách.


Integrovaná ochrana proti pretlaku obmedzuje výstupný tlak na max. V našem e-shopu nabízíme široký výběr příslušenství pro svařování a nahřívání. Nátrubek s maticí slouží k připojení hadice ke spotřebiči, na regulátor tlaku nebo ventil.


Těsnění na propan butan je důležitou součástí.

Turistický jednoplotýnkový plynový hořák na propan - butan. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . LPG plynový regulátor Inštaluje sa priamo na kohút tlakovej fľaše kg. MEVA I2regulátor tlaku 5-bar sleva. Pa) - pre plynové spotrebiče (propán, propán - bután ), predávané na našom trhu. Propan-butanové plynové hořáky.


Nebezpečí otravy CO nutno dokoupit regulátor mbar a mezikus na CZ bombu. Musi byt regulator na propan butan horak. MEVA Ohrievače a pece Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Zakupte pohodlně z domova a vybírejte z hořáků na propan butan. Dále v naší nabídce můžete zakoupit regulátor tlaku plynu, či náhradní . Vhodný pro láhve propan-butanu 10kg a 33kg.


PROPAN - BUTAN A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Adaptér(redukcia) z DE, AT na SK plynovú fľašu. Bezpečnostný ventil na Propán - Bután. Pripojenie plynových spotrebičov na propán - bután.


Regulačný set na plynovú bombu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky