středa 1. června 2016

Zahradní umyvadla a výlevky

Zahradní výlevka ( umyvadlo ) litinové stojaté. Záhradné umyvadlo dodávány bez kohútika. Velké masivní litinové dekorativní umyvadlo vhodné jak pro venkovní, tak pro vnitřní použití.


Litinová umyvadla jsou výjimečnou okrasou zahrad , dvorů a teras. Vážení zákazníci, vítáme Vás v kategorii litinové výlevky a zahradní litinová umyvadla internetového obchodu Hezčí domov. Naleznete zde litinová umyvadla , .

Krásné, retro zahradní litinové umyvadlo , litinová výlevka s mosazným kohoutkem. Popis: zahradní umyvadlo s výlevkou a . Nejprodávanější retro umyvadla, fontánky a výlevky. Retro zahradní umyvadlo s kohoutkem. Stylovou a zajisté nepřehlédnutelnou zahradní dekorací jsou různá zahradní umyvadla , výlevky nebo fontány. Holá stěna domu se rázem promění v romantický . Ovšem zahradní závěsná umyvadla a výlevky z litiny nebo hlíníkové slitiny můžete také zakoupit.


Vybrat si můžete z různých tvarů a barev.

Hitem je závěsné umyvadlo s mosazným kohoutkem ve tvaru dřívějších výlevek. Tato nabídka od prodejce lubosbyla archivována dne 01. Nabízíme i samostatně stojící umyvadla.


Litinová výlevka - litinové závěsné umyvadlo , Litinová závěsná výlevka z šedé. Závěsné litinové nebo železné smaltované výlevky byly předchůdkyněmi dnešních dřezů a umyvadel. Stará výlevka se uplatní i jinak, hlavně ta zahradní. Bývaly téměř na každé městské pavlači, či venkovském dvorku.


Krásné i účelné posmaltované litinové výlevky. Pak postupně mizely na půdách . Barva černo-zelená, matná (imitace litiny). LITINA - HLINÍK ( výlevky , pítka, schránky, květináče) ). Letní výbava pro Vaši zahradu s PPK Teplo domova Litomyšl.


Plastové výlevky a umyvadla. Výlevka plastová s roštem bílá, sifon, instalační sada, plastové umyvadlo. Umývadlo litinové Zobrazit větší. Celolitinová výlevka s odpadem. Umyvadlo s ochrannou zadní stěnou proti ostřiku, určené pro sklep, zahradu , garáž, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky