čtvrtek 30. června 2016

Montáž sifonu ke sprchové vaničce

Návod na montáž sifonu ke sprchové vaničce. Sifon ke sprchové vaničce byl . Sprchové vaničky lze montovat na nožičky, na podlahu a nebo zapustit do podlahy. Montáž sprchových vaniček RAVAK na nožičky. Přišroubujte nosník k vaničce.


Dejte va- ničku do požadované polohy a vyznačte si na podlahu umístění sifonu.

Postavení sprchové vany na nožičky: Před postavením vany musí být nejprve. Nyní můžete propojit trubku sifonu s odpadem pomocí vhodné trubky HT. Sprchovou vaničku je třeba vestavět tak, aby měl odpad směrem k přípojce ve stěně . Odtoková garnitura k vaničce Simplicity Stone.


Zatímco dříve se za standard pokládal rozměr sprchové vaničky x 80. Zvážit bývá nutné hloubku vaničky, ale i výšku sifonu , který se musí. Je třeba si předem zjistit, jak vysoký sifon lze k dané vaničce použít. Díky tomu je zaručena stabilita a tvarová stálost vaniček, ale také snadná a rychlá montáž.


Všetky sprchové vaničky z kovu musia byť uzemnené.

Nožičky upevnite k spodnej strane sprchovej vaničky skrutkovačom. Pro montáž je podstatná nejen celková hloubka vaničky, ale i sifon a také napojení na odpad. Ověřte si, jaká je výška sifonu k vybrané vaničce.


Geberit Setaplano Souprava pro hrubou montáž ke sprchové vaničce , výška. Základem veškeré práce před instalací sprchové vaničky je rovná podlaha, kterou je třeba změřit vodováhou. Spád do sifonu k odpadu by měl být , tj. Geberit Souprava pro hrubou montáž ke sprchové vaničce , výška vodního uzávěru mm, dmm, nohy 154. Odpadová garnitura ke sprchové vaničce Connect, vč.


Přidejte jej do Mého výběru k porovnání nebo k odeslání hromadné poptávky. IDEAL STANDARD odpadová garnitura ke sprchové vaničce Connect, vč. Může dojít k porušení funkce sprchové vaničky.


Průtočná kapacita zvoleného sifonu musí odpovídat. GEBERIT - Setaplano Souprava pro hrubou montáž ke sprchové vaničce , výška vodního uzávěru mm, dmm, nohy (152) - Účel použití: k. Dodávka a montáž dalšího standardního umyvadla vč. Než provedeme připojení sifónu vaničky k odpadu, dle obr. Jak připravit podklad pro usazení sprchové vaničky.


B) usadit na nožičky a připevnit k ní čelní panel – lepením. Geberit CleanLine - Souprava pro hrubou montáž sprchového kanálku, pro podlahy. Vaničky nemají zapuštěné závity na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky