pátek 24. června 2016

Obdélníková vana 170 cm

S přihlédnutím ke kvalitě použitého akrylátu se v případě vany Cersanit OCTAVIA jedná o jednu z cenově nejvýhodnějších klasických van na našem trhu. Aqualine DOUBRAVA obdélníková vana 170x70x42cm. Ravak Classic vana 1x cm.


Akrylátová obdélníková vana CLASSIC. Tato klasická vana v moderním pojetí . Obdélníková akrylátová vana Mahé je nejlevnější variantou klasických van Laguna. Výhodou akrylátových van je neporézní povrch a vysoký lesk spolu s . Klasická obdelníková vana v kabátě současného trendu hranatějších linií se stává doslova šlágrem ať už v nových nebo . Duravit DuraStyle obdélníková akrylátová vana 140x80cm, vestavná nebo pro panel. RIHO LUSSO 1BAvana 170x75cm obdélníková , akrylátová, bílá.


TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 1cm. Elegantní čisté designové silulety akrylátové rovné obdélníkové vany Hopa ANCONA. Vany Santech jsou vyráběny z vysoce kvalitního litého akrylátu od předních evropských firem jako je ALTUGLAS nebo LUCITE. Nejoblíbenější akrylátová obdélníková vana v nejprodávanějších rozměrech s ergonomickými područkami. Vana Vanda II má moderní a praktičtější design než . Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky.


Součástí vany jsou nastavitelné nožičky. Vana má širokou odkládací poličku, kam si můžete umístit koupelnové . Pusťte se do napouštění ještě dnes. Tato obdelníková vana se vyznačuje jednoduchými liniemi a asymetrickým . Rozměrově odpovídá plechovým . Nečekaně veliký vnitřní prostor.


Díky jedinečnému tvaru předního lemu . Novo vana obdélníková 170x75cm bílá. LISA obdélníková vana 170x70x47cm , bílá. MARLENE obdélníková vana 170x80x48cm , bílá.


Tip : Chytře navržená vana FOX 150x8 160x9 170x,levá, pravá varianta. Klasická obdélníková vana SPRING v kabátě současného trendu hranatějších linií se stává .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky