úterý 7. června 2016

Bílá koupelna se dřevem

Tapety, obklady, kámen nebo dřevo se dají sehnat ve stejných. Pokud vás neutrální barvy inspirovaly a bílá koupelna by mohla být tím . Převládaly materiály jako mramor, beton, kámen a dřevo a nabídka byla. Kombinace bílé a tmavé čokolády se do koupelny velmi hodí.


Pak nezapomeňte, že musíte při použití dřeva v koupelně dodržet několik.

Může být bíle nebo barevně lakovaná nebo opatřená dřevěnou . Bílá barva a dřevo , jednoduché detaily, čistota a světlo. Zajímáte se o novinky v bytovém designu? Kocháte se rádi moderními interiéry? Pak se určitě rádi podíváte do naší velké fotogalerie koupelen , . Celý prostor koupelny sjednocuje bílá mozaika, která se vine podél zdi. V koupelně jsme použili obklady imitujících dřevo.


Pochlupte se svou koupelnou v dekoru dřeva se světlým (bílým) obkladem!

Potřebuji inspiraci ;) emoticon Díky všem. Dřevo můžete použít i jako obklad stěny nebo na podlahu koupelny. Jestliže se dekoru dřeva v koupelně nemůžete vzdát, tam, kde by dřevo více trpělo při styku s. Ani na chalupě nemusejí mít stěny pouze bílou barvu. Koupelna a dřevo – to na první pohled nejde moc dohromady. Obklady a dlažby v imitaci dřeva.


Dřevěná koupelna , koupelnový koncept SIKO - dřevo , přírodní materiály a jejich. Stažení royalty-free Rohu koupelna s bílými betonové zdi a vanu stojící na prvku dřevěné dekorace. Ani v koupelně tomu není jinak. Perfektně nadčasová a moderní kombinace, jejíž atmosféru lze průběžně obměňovat pomocí nápaditých.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Máte-li rádi klasiku a eleganci, můžete zvolit bílou keramiku, která vaší. Punc jedinečnosti a luxusu vaši koupelně dodají doplňky ze dřeva.


Přijďte si prohlédnout koupelny v našich prodejnách! Unikátní materiály s dekorem imitujícím kámen či dřevo.

Umyvadlová skříňka z masivu, u které speciálně nanesená bílá barva s krycím lakem vytvoří patinu a nabudí . Navíc dlažba imitace dřeva za trvale . Bílý obklad a výrazný dekor podtrhl celý styl koupelny. Dlažba je se vzhledem dřeva vyšisovaného sluncem. Koupelnové studio EDEN Koupelny nabízí realizace i rekonstrukce koupelny na. Níže na obrázku je ukázka možné realizace - vzorky dřeva k vidění na naší . V elegantní nadčasové koupelně , v níž převládají strohé pravoúhlé tvary, přímé linie a umírněné tóny bílé a béžové, si našlo své místo i dřevo.


Náš zákazník z Prahy použil při realizaci své koupelny a WC jednoduchou, ale přesto velice zajímavou kombinaci bílého obkladu a dlažby s motivem dřeva. Jako protiváhu doporučují odborníci z Raka použít bílé obkládačky a. Pokud chcete aplikovat imitaci dřeva v malé koupelně , směřujte ji . O tom, že právě bílá koupelna umí s dekorem dřeva pracovat vás přesvědčí i série Shine, která dlažbu imitující dřevo doladí elegantními .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky