pátek 10. června 2016

Hliníková trubka eloxovaná

Eloxovaná hliníková trubka se speciální povrchovou úpravou, eloxování. Elox profily jsou vhodné do interiéru. Prodej eloxovaných profilů realizujeme po celé . Sháníte hliníkové eloxované trubky ? Tyto a další standardní hliníkové profily v eloxu Vám nabízíme na našem e-shopu.

Nabízené hliníkové trubky jsou kruhové duté tyče vyráběné lisováním za tepla. Profily ze slitiny hliníku eloxované. Nabízíme hliníkové profily z různých slitin hliníku.


Zakládní skupinou jsou standardní hliníkové profily (tyče, trubky , úhelníky atd.) ze slitiny EN . Slitina hliníku pro všeobecné účely Dobrá obrobitelnost, leštitelnost a odolnost proti korozi. Vhodná ke svařování, eloxování. Použití na středně namáhané . V katalogu nemáme podrobnější informace o trubka elox.

Hliníkové profily – Jakly čtvercové a obdélníkové. Naše firma dodává hliníkové válcované a lité desky, které nacházejí své využití. Součástí naší nabídky jsou také eloxované plechy, které se vyznačují vyšší . Doughty - 48mm hliníková trubka - 3m - eloxovaná , černá.


V černém barevném provedení, . Velkoobchod se stavebním kováním nabízí eloxované hliníkové trubky čtvercové, úhelníky rovno a nerovnoramenné, pásky, profily „L”, „T”, „C” a trubky. Dobrá leštitelnost a odolnost proti korozi. KERAMET už není POUZE dodavatelem hliníku ! Zajistíme pro Vás PLECHY - PÁSY - PROFILY - STŘEŠNÍ KRYTINY - FÓLIE a další materiály. VÝROBKY Z HLINÍKU A SLITIN HLINÍKU. Patky se šrouby pro vyrovnávání nerovností podlahy.


Velký výběr Trubky naleznete v OBI - vše pro byt, dům, stavbu a zahradu. Kutilské profily nevyžadují zvláštní údržbu a lze je . ETH-AN: hliníková trubka eloxovaná , barva přírodní. Ramena madla v barvě šedo-černé. ETH-CLEAN: hliníková trubka, lakovaná barvou bílou podobnou RAL . Our product programme includes a wide variety of aluminium .

Sorry, the product you are looking for is not available for now, please contact us. ALUplus - hliníkové plechy, desky, tyče, trubky , jäckely, profily. Opravná barva PREFA v plechovce o obsahu 75l. Plechovka je k dispozici ve všech standardních barvách okapového systému s výjimkou stříbrné metalízy. Kulatá trubka hliníková stříbrná Ø mm, 1m.


Výroba, prodej a montáž hliníkového a nerezového zábradlí, zasklívacích systémů,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky