čtvrtek 9. června 2016

Vana pro seniory ravak

Koupelnová vana vašich snů je investice, která se vám rychle vrátí v podobě dlouholeté spokojenosti. Z široké nabídky tvarů a rozměrů našich akrylátových van . RAVAK – VYBAVENÍ KOUPELEN PRO SENIORY. Tyto vaničky umožňují pohodlné posazení, bezpečnou koupel nohou, namáčení prádla, aj. Bezbariérově upravený sprchový kout ustavený přímo na podlahu a opatřený odtokovým žlabem je praktičtější i pro seniory a uživatele s . Má ovšem jednu výhodu: je majitelem firmy Ravak , která vyrábí vybavení .

Koupelna pro seniory má být bezpečná a pohodlná zároveň. Toaleta, umyvadlo, sprchový kout a vana – vybavení, které . A platí to nejen pro seniory a rodiny s dětmi. Záruka let Santech ONE 1nízká vana - hloubka pouze cm.


FOTOGALERIE: Příbramská firma Ravak je téměř čítankovým příkladem ryze české firmy, která se trpělivou prací i ochotou ve vhodnou chvíli . Uvedené ceny zahrnují DPH a jsou platné pouze pro prodej . Podpěrka pro ruce poslouží k dokonalému uvolnění. Vana 10° chytře využitá klasika, která se hodí i pro menší koupelnu. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Polimat Sedací vana pro seniory s dvířky PERE 130x75. Ravak vana Avocado levá 150x75cm (vhodná do bytových jader) 5. Rohová vana představuje ideální řešení pro komfortní koupání v jednom i ve dvou. Rosa akrylátová 160x1pravá. Portál nejen pro důchodce a seniory s užitečnými informacemi, tipy,.


Protiskluzovou úpravu by měla mít i vanička sprchového koutu, případně vana. Ravak například vyrábí vanu Safe, navrženou mladým designérem . Prodám sedací vanu s dvířky - Ideální pro seniory a osoby se sníženou schopností pohybu. Vana je v perfektním stavu, nepoškrábaná - byla užívána krátkou . Umožňuje snadný přístup do vany a jeho součástí je i držák např.


Vana Safe je první vana , ve které se můžete koupat a sprchovat opravdu bezpečně. Vanou Safe se společnost Ravak rozhodla přispět k většímu bezpečí v. Moderní a čisté linie pro koupání ve dvou. Pro firmu Ravak , která spolupracuje i se zahraničními designérskými.


Aby vana vyhověla zadaným požadavkům bezpečnosti, sledoval Kryštof Nosál. Navštívil jsem několik domovů pro seniory , kde mi toho hodně vysvětlili. Nízká vana One Santech 1213141a 160cm, vana pro seniory , vana pro invalidy, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky