pátek 17. června 2016

Plastový okapový žlab

Objednejte si kvalitní plastový okapový žlab s dlouhou životností. Jejich montáž nevyžaduje lepení ani šroubování a odolávají korozi. HN je zařazen v kategorii Okapové systémy.


Plastové žlaby jsou bezúdržbové a barvostálé. Výhodou je, že plastové okapy jsou lehké, není je třeba natírat.

Musíme jenom zkrátit na potřebné délky žlab a svody a namontovat. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Takže plastové okapy jsou vyrobené z kvalitního plastu a plní svoji.


Marley RG 1bílá, balení ks. Bezúdržbovost, snadná montáž, odolnost proti UV záření, dlouhá životnost a barvostálost. Vyrobeno z koextrudovaného PVC.


V nabídce můžete narazit na klasické měděné okapy , dále na pozinkované, plastové , titanzinkové, hliníkové okapy , barvené pozinkované žlaby a svody. RG napojíte pouze na svod DN 53.

Montáž okapových plastových žlabů nevyžaduje lepení ani šroubování. Požadavky na okapové systémy pro odvod . Skladová dostupnost dle pobočky. OKAPOVÝ SVOD PLASTOVÝ MARLEY (DÉLKA m, PRŮMĚR cm).


Okapový půlkulatý střešní žlab z kvalitního PVC. Vyplatí se vybírat žlaby , svody a příslušenství ze stejného materiálu jako. Rozměr podokapního žlabu se stanoví přiřazením odpovídajícího svodu . MRT Objímka k lapači mečistot. Plastmo nabízí plastové hákové koncovky a kryty.


Napojovací prvek k lapači nečistot. Vhodný pod okap na dešťovou vodu. Prodám nove okapové žlaby 125. Okapová úchytka pro střešní žlaby ( kulaté ) pro fixaci topných kabelů v daných roztečích. Odkvapové systémy rôznych materiálov - meď, hliník, pozink - zvody, žľaby , doplnky.


V ponuke odkvapy pozinkované, medené, titánzinkové, plastové odkvapy, . CITACE Z NOREM A PUBLIKACÍ TÝKAJÍCÍ SE NÁVRHU OKRAJE STŘECHY,. Extrémní barevná stálost a velmi snadná montáž - to jsou plastové okapy MARLEY.

RG se svody DN - přístřešky, balkóny, zahradní domky, zimní . Pozinkované okapové systémy, žlaby rozvinuté šíře 2mm, svody průměru mm, příslušenství. Kvalitní plastové okapové systémy se vyrábějí ve většině případů z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky