pondělí 20. června 2016

Nerezová kolena rozměry

KOLENA 90° - PŘEHLED ROZMĚRŮ. DIN a ISO s konci CLAMP apod. Máte-li zájem o jinou jakost, zašlete nám prosím poptávku.


Ostatní rozměry a jakosti nerezových varných kolen dodáme v krátkém termínu. Nenaceněné položky k doptání na obchodním oddělení.

Obrázky materiálů jsou jen ilustrativní. NovinkyNové ceny svařovaných kolen naleznete zde. Sortiment trubek jsme nově rozšíříli o mufny a nipple. Nerezové potrubní příslušenství a závitové fitinky.


Nerezový přechod madla – koleno oblé 90° (lepený spoj). Materiál AISI 3v povrchové úpravě brus K320. Více informací o produktu.


Příruby i potrubní tvarovky jsou v naší firmě skladem z oceli tř.

Svařované tvarovky vyrobené z nerezové oceli, tepelně zušlechťované. Na zakázku dodáváme příruby, kolena , T-kusy z nerezové oceli tř. TVORCOVÉ A OBDĹŽNIKOVÉ NEREZOVÉ PROFILY. Pre DIN až 2sú rozmery zhodné s PN 16. Prodej nerezových pravoúhlých kolen realizujeme v několika rozměrových.


To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr , průměr, délku či jiný . Rozměry 44x20x2 50x20x2 63x20x20. Kolena svařovaná 90°, R 5D. DN, Rozměr v mm, Síla, r, Tolerance, Hmotnost.


Komínové koleno De Witky 1mm nastavitelné, nerez : doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nabídka nerezových flexi hadic pro dopojení zařizovacích předmětů, PE-LD.


Ekvivalenty nerezových ocelí. Pro vytvoření odbočení trasy s úhlem 90°, pro kabelové žlaby rozměru 100x5v nerezovém. Nejlepší volbou v okamžiku vložkování komínu je využití oválného žáruvzdorného kolena vyrobeného ze nerezového plechu 1. Zahradní houpací síť se stojanem Vyrobena z ohýbané nerezové trubky o pr.

Kouřovody, trubky a kolena k napojení kamen. Kuličkové ložisko jednořadé nerez zakryté plechem rozměr : 10x26x8. Broušená nerez - Rozměr mřížky - 17xcm.


Krbová kamna,krbové vložky, kouřovody,krbové mřížky,stavební materiál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky