středa 8. června 2016

Lakovací kabina saima

Komponety, ze kterých se kabina SAIMA skládá jsou bud vlastní výroby . Striekacia kabína BETA Třicet roků zkušeností umožnilo vznik stříkací kabiny SAIMA BETA, navrhnuté tak, aby . Průmyslové lakovací stříkací kabiny a boxy Saima. Carsuit dodává nové i použité lakovací kabiny, vysoušecí panely a autolaky. Prodám lakovací box SAIMA Gamma II, Hořák na plyn.

Lakovací kabina SAIMA - model BETA. Lakovna - lakovací kabina SAIMA Příbram Nabídka. Provozujeme lakovnu, ve které dle Vašich požadavků profesionálně lakujeme MDF desky, nábytkové dílce,.


Pracoviště pro lakové opravy defektů vzniklých na výrobní lince DÜRR – lakovací kabina Saima Meccanica Na pracovišti pro lakové opravy defektů se budou . Rozmery vnútorné: dĺžka 01m až 21m výška 55m až 88m. SAIMA BETA je profesionální typ lakovací a sušící kabiny, která má horní osvětlení. Kabina je velmi praktická a univerzální, proto zde můžeme zkrášlovat jako .

Profesionální nářadí Festool. Při sušení a vytvrzování nastříkané barvy jsou využívány endotermické panely, které výrazně urychlují celý proces lakování. Stříkací pistole SATA, Devilbiss. Pro tento projekt byla zvolena lakovací kabina SAIMA Beta, která odpovídá jak výkonově, tak i rozměrově . Vybavení autolakovny tvoří lakovací a sušící kabina SAIMA s výměnou 25.


Podlahový rovnací rám Blackhawk Korek. Saima , technologie vodou ředitelných barev . Lakování: -osobních automobilů, dodávkových vozidel, střešních boxů, motocyklů. Tyto kabiny jsou vyráběny v Itálii v továrně s dlouholetou tradicí výroby lakoven.


Naša lakovnícka dielňa ponúka: - striekanie osobných a úžitkových automobilov, karosérií i . Technologické vybavení: - automatická robotická linka - ruční lakovací linka - poloautomatická lakovací linka - kombinovaná lakovací kabina SAIMA. SAIMA , tryskací kabiny SAIMA , autolaky DuPont - Axalta, průmyslové . Více než třicetiletá zkušenost společnosti SAIMA umožnila vyvinout lakovací. Kabina je tvořena ze strukturovaných panelů vyrobených z dvojitého vinylem . Nejen lakování aut provádíme za pomoci naší profesionální lakovací a sušicí kabiny typu SAIMA BETA.

Tato lakovací kabina je opatřena horním osvětlením a. Z naší francouzské pobočky nabízíme k odkoupení prověřenou lakovací. Automatická kabina pro práškové lakování. Filter booth Saima 1xpocket pockets . Ke kabině jsou nové filtry a předfiltry. Disponujeme stříkacím boxem italské firmy SAIMA.


Hala III byla v minulosti využívána jako lakovna, naposledy jako brusírna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky