středa 15. června 2016

Průměr odpadu pračky

Dobrý den, chtěl bych požádat o radu jaký průměr by měl mít odpad do kterého je svedený dřez, myčka a pračka , tento odpad bude cca 3m . Připojení myčky, pračky na odpad ? Vyústění vodovodního a kanalizačního potrubí. Doporučené výšky zařizovacích předmětů - Tipy-Rady. Výška odpadu : 5mm a průměr mm.


Průměr odtokového potrubí musí být alespoň centimetry.

Zapojení pračky na odpad není ve všech případech možné. Podomítková zápachová uzávěra pro pračky a myčky. Pro připojení pračky , myčky. Novaservis Sifóny - Sifon pračkový venkovní, . Rozvody vody a odpadů v rodinném domě patří k nejjednodušším. Pro běžné připojení samostatných rozvodů bohatě stačí trubky o průměru mm.


Tak sem do toho udělal díru podobnou prumeru hadice z pracky , tu seem v místě pruchodu omotal páskou narval sem to tam a pak jeste . Pokud sifon vznikne, pračka (myčka) bude špatně odčerpávat, případně.

Odpadní trubky dávám „HT“ Stoupačka DN 1Záchod DN 1a ostatní jako umyvadlo,sprchový kout a pračka je DN 75. Po diskuzi s vodákem jsem pár. Snažím se nedělat moc ostré . WC, výška 1mm, vnější průměr 1mm, vnitřní průměr 1mm. Pračky jsou vždy chráněny proti poškození bubnu během manipulace a převozu.


Je kompatibilní s průměrem 1 i 28mm. HL připojovací koleno pro pračku s připojením na hadici – 13mm. Kludi sifonová rozeta venkovní průměr mm, výška mm. Chromovaná trubka s obrubou k sifonům VIEGA průměr 32mm délky 300mm.


Pro mosazné chromované sifony. Dále v kategorii:Náhradní díly k sifonům a . U plastových potrubí se značí vnější průměr x tl. D x t, tloušťka stěny se určuje . Specifikace Franke Turbo Plus TP-Popis produktu Franke Turbo Plus TP-drtič odpadu 134. Délka odpadové trubky 1mm.


Možnost připojit pračku nebo myčku. Odpadní trubka by měla mít průměr asi mm, což umožní vytvoření vzduchové mezery mezi hadicí a trubkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky