pátek 4. března 2016

Sedátko do vany pro invalidy

CAPRI 3Elektrický vanový zvedák Zvedák do vany pro tělesně postižené osoby. Sedačky na vanu, stoličky do sprchy a vany, sprchovací křesla, protiskluzové stoličky a. Sedačka do vany - osvědčený pomocník v novém provedení lesklého chromu a. Podle typu vany a závažnosti omezení si můžete vybrat sprchové prkno,. Vedeme chodítka, madla, toaletní křesla a nástavce na wc, sedačky do vany, sedačky do sprchy.

SEDAČKA DO VANY ZÁVĚSNÁ 530W. Sedačky mohou být sklopné (upevněné do zdi sprchového koutu) nebo samostojné stoličky. Pomůcky pro sebeobsluhu, Sedačky do vany. Koupelnové sedátka do vany a sprchy za skvělé ceny, od odborníků. Vyzvednutí na prodejně, nebo možnost doručení přímo do domu či bytu.


DMA 5SEDACKA DO VANY PLAST. KS 40X27X15CM Kód pojišťovny: .

Závěsná kovová sedačka do vany s plastovým sedátkem pro vnitřní rozměr vany - cm . Dobré pro invalidy jako jsem já. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Otočná sedačka do vany závěsná s výřezem. Patří sem speciální madla, sedátka , toaletní sedátka , umyvadla, vodovodní. Do tašky se těsně vleze A pásek je označen vel. Sedátko RAVAK OVO P - ORANGE.


Pohodlí a bezpečný pohyb v koupelně. Nakoupíte v e-shopu Koupelny-online. Sapho Vanové sedátko, bílá ( AE5). Skladem, ihned k odběru ks. Nastavitelné sedátko do vany.


Speciálně upravená sedátka a stoličky do koupelny a sprchy slouží k usnadnění provádění. V případě potřeby je lze použít jako stupínek při vstupu do vany.

PODLOŽKA PROTISKLUZOVÁ DO VANY 5A má protiskluzové přísavky. V produktové řadě Bemeta HELP jsou zastoupeny výrobky jako sedátka do vany , sedátka do sprchy, nejrůznější držadla, madla pevná a sklopná různých . Prodám nové sedátko do vany pro seniory nebo po úraze na koupání. Podobné fráze: sedatko do vany pro invalidy , sedatko do vany pro batolata, vany pro seniory, sedatko do vany, stabilni sedatka do vany pro seniory, sedatko do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky