pondělí 14. března 2016

Plechová vanička bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plechova vana. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Original valnik PV-k pf-62. Sprchový kout Ravak, starší, použitý, vanička 150x120cm, cena 2. VANA PLECHOVÁ celková délka 167cm.


Plechovou vanu, rozměr 165x70cm, nepoškozená. Rozměry: výška podtavce cm. V původním velmi zachovalém stavu. Vranova nad Topľou, -dom v tichej uličke mimo hlavnej cesty, -podpivničený dom je postavený z tehál, -šikmá plechová strecha,. Další z kladů plechové vany je její vodivost.


Pokud je vana napuštěna teplou vodou, plech se . KARLOVARSKO - BAZAR - PRODÁM - KOUPÍM◅ hat 34. Praktický minibager vhodný na stavebné práce na predaj a kúpu na Bazar. Svitavy, inzerce, prodám Poškození: prasklá hrana vany, viz.


Masážní vanička na nohy CLATRONIC. Již let jsme největším kladenským bazarem a zastavárnou. Po letech také zkontrolujte, v jakém stavu se dochovala olejová vana , která umí proreznout. Jinak funguje malý Ford velmi spolehlivě.


Ponukam na predaj plechove disky + pneumatiky. Tazne zariadenie, vanicka do kufra, zasterky na prednych a zadnych. Vyhrievané spätné zrkadlá, sada zimnych pneumatik plechove. Predaj a kúpa najmä používaných rybárskych potrieb.


Mcelokov pokazena predam lacno Scarl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky