středa 9. března 2016

Podávací čerpadlo zetor

Palivové čerpadlo Zetor I UŘ. N - Nabízíme náhradní díly Zetor , pneu pro zemědělskou a těžkou techniku, spolehlivé autobaterie Sznajder. Rád bych se informoval,které by jste mi doporučili a zda je potřeba. Podávací čerpadlo LIAZ, MULTICAR, ZETOR FIRDS. Ještě jsem se chtěl zeptat, když jsem sundal podávací čerpadlo , tak mi uteklo trochu oleje.


Mám ho nějak dolívat, nebo si to vezme samo z okruhu?

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Obrázek nemusí odpovídat realitě. Dopravní ( podávací ) čerpadlo na 2. Hydraulické Čerpadlo Nove Nepoužité, Traktor TK a pod.


Traktory: ZETOR 25: výrobní štítek, textový štítek, řazení a štítky na filtr a čerpadlo. Dobrý den, nabízím na prodej mosazné štítky vyrobené dle originálu. Praga V3S , Multicar , Zetor , nádstavby.


Vstřikovací čerpadlo na naftu toyota land cruiser.

Ze spojů nesmí unikat palivo. Netěsnými spoji v sací větvi podávacího čerpadla může do soustavy vnikat vzduch. Vzduch v systému způsobuje nepravidelnost . Přívod paliva do palivového čističe z podávacího čerpadla.


První stupeň čističe paliva – hrubá čisticí . Historie traktorů Zetor - Marián Šuman-Hreblay. Kovap Traktor Zetor Super - Zelená. Namontování a nastavení vstřikovacího čerpadla u traktorů Zetor Crystal 4. Ponukam vstrekovacie cerpadla na vsetky typy traktorov ZETOR ,aj nove typy PROXIMA,FORTERRA. Jedna sa o nove, aj po generalnej oprave.


Benzinové motory se vstřikováním paliva jsou totiž vždy vybaveny elektrickým podávacím čerpadlem v nádrži. Pouze je třeba paliva dotankovat . Zkuste odvzdušnit palivové potrubí před vstřiky, já měl stejný problém a příčina byla v. PERKINS 3V DOPRAVNÍ PALIVOVÉ ČERPADLO. Vývojového ústavu traktorů a. Téma diskusního okruhu Traktory Zetor. Možnosti modernizace vstřikovacího systému traktorů Zetor.


U palivové soustavy s řadovým vstřikovacím čerpadlem (obr.1) je palivo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky