pátek 25. března 2016

Dřez smaltovaný jednodílný s rámem

Dřez smaltovaný jednodílný s rámem (Norma). Uvidíme, jak dlouho vydrží, ale myslím že určitě déle než smaltovaný. Barva: lesk - s rámem - jednodílný - upevnění na zeď pomocí konzol.


Norma je jediný český výrobce nerezových a smaltovaných kuchyňských dřezů a současně. Jsme největší specializovaný obchod. Norma Frýdlant 5- jednodílný s rámem.


Plechová smaltovaná výlevka s víkem, bez zápachové uzávěrky. Dvoudílný dřez s rámem ( nerezový lesklý nebo smaltovaný ). SMALTOVÁNY SMALTEM VYSOKÉ MECHANICKÉ A CHEMICKÉ. Internetový obchod Votopl - Voda, topení, plyn.


Dřezy s rámem lze obdržet i ve verzi nerezové. N- dřezy nerezové a smaltované Norma. Díky němu jsou tyto granitové dřezy odolné proti nárazu,. Využijte nadstandardních služeb výdejních míst dřez s baterií na míru a mnohé další.


Dřez oválný (nerezový lesklý nebo smaltovaný ). SMALTOVANÉ DŘEZY S RÁMEM Upevňují se na zeď pomocí konzol. Dřez nerezový jednodílný s rámem typ 5rozměr - 5x 4ks. Volajte Pondelok až Piatok 7:- 16:00.


Smaltované drezy Drezy s rámom. Automatické bezdotykové koše. Dřezy mohou být jednodílné , dvoudílné a trojdílné.


Dřez s rámem (nerezový lesklý nebo smaltovaný ). Rám , panty a madlo jsou chromové. Jednodílné , otevírací dveře s rámem. Bílá lemovka pro oválné nerezové a smaltované dřezy.


Obdélníkový dřez s rámem Norma - smaltovaný , 516x450mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky