úterý 15. března 2016

Jika splachovací tlačítko

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nabídka ovládacích tlačítek pro podomítkové splachovací WC nádrže. Jika OLYMP Krátké tlačítko Dual Flush D2D 8. Ovládací tlačítka pro splachování JIKA. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo .

TECHNICKÉ PARAMETRY: Barva: chrom - pro nádrže MIO Náhradní díl pro nádržky Mio. Splachovací tlačítko Jika PLDual Flush, bílá na Bagno. Značka Jika prakticky od svého vzniku suverénně zaujímá v České republice postavení jedničky mezi výrobci sanitární keramiky. Je k dispozici ve třech variantách. V klasické bílé, v kombinaci bílá dvířka a . Omlouváme se, ale tato položka není aktuálně dostupná.


Důmyslné splachovací řešení do luxusnějších interiérů a veřejných provozů - splachovací tlačítko Jika PLve verzi s infračerveným senzorem se o spláchnutí. Konečně čisté splachování - klozety Rimfree.

Druh výrobku, ovládací tlačítko. Omegapro množství splachování. Model Geberit Sigmav provedení alpská bíla je určen. Geberit k ovládání splachování u splachovacích nádržek pod omítku Geberit Sigma.


Alcaplast Předstěnový instalační systém do bytových jader včetně tlačítka. Jika Klozet závěsný Deep hluboké splachování bílá. JIKA TIGO splachovací tlačítko 8. Bílé dvojité ovládací tlačítko Geberit SIGMA pro nádrže Geberit. Bílá dvojitá ovládací deska . Dvojité ovládací tlačítko Geberit Sigma v barvě alpská bílá.


TECEnow: Se svým velice plochým tvarem a minimalistickým designem dokazuje nové tlačítko od TECE, že povedený design nutně nemusí být za mnoho . Tlačítko Delta je kompatibilní. GEBERIT ovládací tlačítko SIGMA alpská bílá 115. SIGMAovládací tlačítko , alpská bílá. Speciální odtokový ventil s odt.


Hledáte sortiment Príslušenstvo?

Zajímá vás Príslušenstvo k nádržke nebo obecně Príslušenstvo do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Armatúry a . Sanitární technika Alca plast - WC moduly, odtokové žlaby, sifony, podlahové vpusti, gajgry, WC sedátka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky