středa 6. března 2019

Výrobky z litiny

V této kategorii nabízíme další litinové výrobky , které souvisí s kamny a krby, nebo přípravou pokrmů v přírodě. Veškeré nabízené zboží je vyrobeno z šedé litiny. Tradice výrobků z litiny se v Evropě datuje už od čtrnáctého století, ale v hojné míře přetrvává dodnes.


Kromě rozmanitého použití ve . V posledních letech byl výrobní proces odlitků a modelových zařízení kompletně modernizován. Slévárna je privátní firmou s více než stoletou tradicí ve výrobě odlitků.

Slévárna vyrábí odlitky ze šedé litiny a tvárné litiny pro významné . Vlastníte předmět z litiny , ale jeho stávající vzhled není pěkný? Sháníte-li firmu, která rozumí rekonstrukci a výrobě umělecké, ozdobné a reprezentativní litiny , . Firma UCB Technometal se zabývá plynulým odléváním litiny Unibar. Je součástí nadnárodní skupiny United Cast Bar Limited. Stojany pod litinové desky Somet cz. Příslušenství pro litinové desky.


Certifikované výrobky kanalizační litiny dle ČSN EN 124.

Výrobní technologie a zařízení. Tvárnou litinu podle požadavků našich zákazníků vyrábíme na třech nejmodernějších. Naše linky jsou optimalizovány na výrobu 5až 40.


Závod VIADRUS, který má i vlastní modelárnu a konstrukční pracoviště je schopen poskytnout svým zákazníkům výrobu odlitků ze šedé litiny v hmotnostním . Okrasná litina tvoří podstatnou část celkové výroby. Jsou to různá schodišťová zábradlí (na 1vlastních vzorů), plotové prvky, zahradní a městská litina , odlitky. Pracujeme se šedou litinou , tvárnou litinou a hliníkem.


KASI - největší český výrobce kanalizační litiny. Prohlédněte si nabídku této společnosti s letou historií! Vážení obchodní přátelé, dovolte nám, abychom Vám představili naši slévárnu, jako tradičního výrobce odlitků sklářských forem a odlitků z šedé a tvárné litiny. Nabízíme širokou škálu materiálu šedé litiny a tvárné . Surové želeo se vyrábí ve vysoké peci.


Tato bakalářská práce se zabývá vlastnostmi a výrobou litiny s kuličkovým. Práce je věnována problematice grafitických litin. Teoretická část se zaměřuje na základní charakteristiky litin, do kterých je zahrnuta výroba litin , stabilní a . Mezi artefakty ze šedé litiny patří svícny, vázy, obrázky, interiérové a zahradní plastiky různých tvarů a velikostí. K výrobě nejsou použity běžné technologie, které .

Tvárná litina je v ČR vyráběna převážně na elektrických středofrekvenčních kelímkových pecích s kyselou výduskou. Kyselá výduska obsahuje obvykle více než. Litinové výrobky jsou v porovnání s ocelovými levnější.


Společnost SAINT-GOBAIN PAM CZ s. V teoretické části se zabývá základními pojmy k tématu, výrobou železa a litiny v minulosti, vývojem firmy produkující výrobky z umělecké litiny. Uhlík je v litině většinou v podobě .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky