úterý 26. března 2019

Připojení pračky na kohoutek

Pro pračku není v koupelně připraven ani přívod vody ani odpad. Potřebuji, pokud je to možné, napojit přívod vody do pračky ze stávající vanové baterie. Příslušenství pro instalaci pračky Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě. GARDENA šroubení lze připojit na vodovodní kohoutky. Hadice, spojky a ventily pro připojení praček a myček (45).


Vám zajistí při změně tlaku a prasknutí hadice okamžité zastavení vody přímo u kohoutku.

Kdysi jsme takto měli připojenou pracku na nastennou baterii u umyvadla. Byl na to takovy mezikus, ktery se dal mezi zeď a . Kohoutky na víno - ventily pro stáčení vína - výčepní ventily a kohouty. Mezikus vodovodních baterií pro připojení pračky - meziventil za baterii.


Stavební délka: mm Mezikus pro připojení pračky k nástěnné baterii 1nebo 150mm rozteč. VodoinstalaceRohové ventily - kohoutyVentily za bateriiVentil s mezikusem k připojení pračky (myčky) za baterii (roháček, kohout ) . Je tam umyvadlo s pájkovou baterií, na které žádný ventil pro připojení není. Ventil za baterii pro připojení pračky v chromovém provedení.

Pomocí výkyvné přípojky na vodovodní kohoutek můžete připojit hadici s rychlospojkou ke . Po připojení pračky do zásuvky a zvolení. Otevřete dvířka pračky , abyste zabránili vzniku zápachu a hromadění . Plánujete po letech nákup nové pračky ? Pračkový ventil s mezikusem pro připojení napouštěcí hadice, instaluje se za nástěnnou baterii, . Pro připojení pračky k rozvodu vody používejte jen nové hadice. Kombinovaný roháček a ventil pro pračku se zpětnou klapkou.


Vodovodní kohoutek : hadicová přípojka se. Připojení k síti musí provést kvalifikovaný. Zkontrolujte vodotěsnost kohoutů a připojení pračky.


Připojte přívodní hadici pračky ke kohoutku s ľ“ závitem. Ventil připojení horké vody (v závislosti na modelu). Spotřebič může být připojen k síti výlučně zásuvkou s uzemněním podle platných předpisů.


Klasická OBI DECO-LINE kohoutková stojánková dřezová baterie Alento má osvědčené keramické vršky, směšovací trysku Neoperl a přípojku k připojení pračky. Přijela mi nová pračka , manžel zapojil, svítí , bliká, prostě samý úsměv. Ale ha, chyba, kohoutek na přívod vody je vadný.


Odpověď je samozřejmostí - je nutná kohoutka pro připojení pračky k přívodu vody.

Stroj se může rozbít a pak je nutné jej opravit. Pračku je pro správnou funkčnost důležité správně nainstalovat. Jeden její konec bude třeba připojit ke kohoutku se studenou vodou, který je . Podle čeho poznám tento kohout na první pohled?


Důsledkem je to, že se klapka uzavře, a vám nemůže natékat voda do pračky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky