úterý 2. dubna 2019

Italské dlaždičky

Vybíráme za Vás ty nejlepší a špičkové italské firmy. RICCHETTI, nabízí velmi zajímavé velkoformátové dlažby a také několik kolekcí v dřevěném designu a také . Jsme dovozce výhradně italských a španělských obkladů a dlažeb a specializujeme se na domácnosti a komerční prostory. Nabídka moderních obkladů a dlažeb pro minimalistické koupelny a interiéry v ČR.


Dodáváme italské obklady a dlažby a vybavení pro koupelny. Exkluzívní, kvalitní a jedinečné italské obklady a dlažby pro interiér i exteriér, k dostání pouze u nás.

Dodáme kompletní koupelny, včetně sanity, koupelnového. Jsme přímí dovozci a prodejci materiálů od předního italského výrobce Fincibec Group, a Novellini. Dokážeme Vám poskytnout kompletní vybavení včetně . V nabídce máme různé imitace (dřevo, kov, kámen) . Recer je italský výrobce obkladů a dlažby. Ze jeho nabídky doporučujeme retrospektivní sérii Twenties, které navozuje atmosféru 20.


Atlas Concorde je přední italský výrobce kvalitních a designově hodnotných obkladů a dlažeb. V jeho portfoliu naleznete více než produktových sérií . Koupelnové studio nabízí kvalitní koupelnové vybavení moderního i klasického designu.

Oddělení dlažby a obkladů nabízí velmi široký výběr sortimentu tuzemských i zahraničních výrobců. Zveme Vás k prohlídce modelových koupelen a kuchyní, . Je to také kousek historie a kvalitní ruční práce. Obklady, dlažby za trvale nejnižší ceny. Italská dlažby dodá každému interiéru . V našem bohatém sortimentu naleznete pouze kvalitní zboží od renomovaných výrobců - produkty RAKO, ale i kvalitní polskou, italskou a španělskou keramiku.


Koupelnové centrum, prodej obkladů a dlažeb RAKO, sanitární keramika, vany, sprch. Dále dodáváme v Praze i do celé ČR mozaiky, velké formáty, koupelnové vybavení a sanitu, vany, umyvadla, . Koupelny JaS - velkoobchod a maloobchod s keramickými obklady a dlažbou. Například za něžné azurové kachlíky, které vidíte na . ASSO - prodej keramických obkladů , dlažeb a mozaiky pro interiér a exteriér, sanita, koupelnový nábytek, stěrky, cihelné pásky. Nabízíme vany, baterie, koupelnový nábytek.


Produkty prezentované pod touto značkou vynikají svým vytříbeným, luxusním stylem a silným . LOS KACHLOS je přední českou společností zabývající se prodejem obkladů a dlažeb, sanitární keramiky, koupelnového nábytku a doplňků. Dnes produkce italské keramiky představuje světové výroby a výroby v EU. Dlaždice vyrobené v Itálii jsou opravdu prodávány a oceňovány na celém . On-line prodej kvalitních italských obkladů a dlažeb značky Monocibec, Century, Naxos a stavební chemie CerCol.


Naše zaměření je hlavně na velké formáty. Fiorano Modenese, v okrese Sassuolo: Značka Saime Ceramiche a Alfalux představuje jednu .

Asi většina z nás zná obkladačky a dlaždice na podlaze v koupelně či kuchyni, prostě tam, kde hrozí voda nebo oheň, kolem kamen a sporáků. Samolepicí dekorace na kachličky z kolekce Easy Tile pochází od italského výrobce . Pro každého nalezneme ideální řešení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky