čtvrtek 3. října 2019

Betonová stěrka na zeď

MicroBond - dekorativní betonová stěrka. Americká kvalita na českém trhu. Betonové stěrky na zeď , neboli pohledový beton, jsou velmi populární metodou, která pomůže ozvláštnit váš interiér. Industriální minimalismus letí!


Betonový nábytek Interiérové prvky nebo klasický nábytek s betonovým vzhledem. Finální dekorativní povrchová úprava na přírodní bázi vyrobena z .

Imitace pohledového betonu (nové okno) odstínů! Designové stěrky , které nabízíme, jsou vynikající volbou nejen pro moderní. Cementové designové stěrky mohou být ve stejném materiálu použity na podlahu i na zeď , schody či jiné povrchy. Betonová stěrka v interiéru má širokou škálu využití.


Mezi nejčastější využití patří stěrka aplikovaná na zeď například v obývacích pokojích za TV, v ložnici, . Video pro aplikaci svépomocí. Postup aplikace dekorační stěrky CADORO n stěnu. Bližší informace o produktu a technický list najdete v. Betonovou stěrku můžeme aplikovat téměř kamkoliv.

Vhodné podklady jsou sádrokarton, osb deska, jádrové omítky, cementové omítky, i na sádrové omítky . Protože stěrka kopíruje podkla doporučuje se na stěny použít jako vhodný. Vzhledem mnohdy betonepox připomíná betonovou stěrku , na . Pak ve velkém nastoupily betonové stěrky. Poté se připojily keramické dlažby.


A nyní vzhled betonu nabízejí už i výrobci nábytku a trend . Tam, kde by byla jen bílá zeď a před ní televizor, je najednou se stěnou z. Jeho náhrada, betonová stěrka o tloušťce přibližně mm, si však . Jedna vystěrkovaná stěna vnese dynamiku do celého interiéru. Oblíbené imitace pohledových betonů se navracejí k čisté kráse přírodních . Zde si můžete stáhnout ceník betonových stěrek. V ceníku najdete cenu betonové stěry do kuchyně, do koupelny, na stěnu, do interiéru i exteriéru. Než si vyberete dekorativní stěrku , poraďte se nejprve s odborníky.


Dekorativní stěrka imitující betonový povrch potěší milovníky čistých . Betonové stěrky jsou skvělým řešením, jak dát prostornému interiéru zcela novou energii, ale zároveň zachovat čistý moderní styl. Pro tento typ interiérů jsou vhodné stěrky , které dokáží vytvořit překrásné. Tato betonová stěrka je prodyšná, nežloutnoucí, odolná a vysoce dekorativní. Betonové nebo také cementové stěrky se z oblasti čistě technických materiálů stále častěji stávají i výrazným designovým prvkem moderních interiérů.


Poptávám aplikaci dekorativní betonové stěrky za kuchyňskou linku (cca 8m) a stěnu v předsíni (cca m2) v novostavbě rd (min od letňan).

Obklady, sklo, nerez nebo třeba stěrka ochrání zeď v kuchyni před prskající mastnotou i kapkami vody. Dekorační stěrky jsou materiál, který lze speciální štukatérskou metodou. Vytváří bezespárový povrch použitelný všude tam, kde chcete získat betonový vzhled. TECHNICKÉ STĚRKY – PODLAHY Levné řešení pro zájemce o pohledové stěrky s. OPRAVY POHLEDOVÝCH BETONŮ Retuš, opravy nebo lakování . Stěrky a betonové podlahy v moderním interiéru. Ačkoliv představa surového betonu v interiérech . Dobrý den, budeme rekonstruovat kuchyň a líbí se mi nám stěrky se vzhledem betonu.


Snažím se najít víc informací na internetu, ale všude je . Nebyli jsme spokojení s barvou betonové stěrky v kuchyni, tak jsme ji po roce nechali předělat. A jsme rádi, že jsme do toho šli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky