pondělí 4. února 2019

Spona na batoh

Pláštěnka na batoh Husky Raincover - Skladem. Spona trojzubec 10mm ČERNÁ, á 1ks. Vyrobeno z velmi odolného plastu. Plastová spona (trojzubec) je vhodná k výrobě ledvinkových opasků, brašen, batohů apod.


Využijete ji také jako zapínání na lacláče či monterky.

Vhodná na popruhy pro kabelky, batohy, obojky apod. V naší nabíce tyto spony ve různých. Pevná kvalitní plastová spona. Není to obyčejná spona , ale má v sobě zabudovanou píšťalku, kompas, nůž a křesadlo. Trojzubec je vhodný na výrobu náramků, tašek i opasků.


Přezky STS poskytují jednoduché řešení a. Náhradní plastová zelená spona. U plastových spon je změřen vnitřní průměr.

A můžu se zeptat, který batoh protéká od dna? Inzerát plastikové spony na batoh v okrese Kroměříž, cena 27Kč, od klaus. Příslušenství Trust KLIP spona pro akční kamery, Univerzální spona , se kterou si akční kameru snadno připevníte na batoh nebo pásek. Je vhodná tiež ako zapínanie na menšie kabelky. Přídatný popruh k fixaci ramenních popruhů Bagmaster je univerzálním pomocníkem, se kterým bude batoh sedět na zádech o poznání lépe, protože zabrání . Reflexní materiály se buď nažehlují nebo našívají na rukávy, čepice, nohavice, obojky.


Batoh Hodlekve 15L Super skialpinistický a freeridový batoh. Batoh lze otevřít položený na sněhu bez zanesení zad sněhem. Uzavírací kovová spona Load Locker koncipovaná pro užití v extrémních podmínkách. Máčo pytlík s magnéziem ( spona na popruhu má píšťalku). Lezecký batoh , s možností připnutí lana na víko.


Ta má po stranách „zuby“, do kterých spona po jejím přimáčknutí na výztuhu opět. Batoh pěkně sedí na zádech - hrudní pružný pásek, úzký bederák. Spodní poutko vydrží naplněnou 1l láhev i při nastupování k cestě . Pro vyšší komfort jsme batoh vybavili 2-bodovým úchytem trekingových holí a ve spodním kapse.


Vnitřní organizér a spona na klíče ve střední zipové kapse. Nebo si zobrazte kategorie, do kterých patří tento batoh.

Batoh OSPREY Tempest II černá S dámským batohem Tempest si můžete vyrazit. Speciální oka na batohu poslouží k připevnění trekových holí, spona. Dvoukomorový prostorný a praktický batoh.


V přední komoře se nachází kapsa a spona na klíče. V horní části přední strany batohu naleznete nápaditě . Picture Calgary II 30L red - Batoh s prsákem a bederákem, možnost připnout. Mezi nejstarší firmy orientované na výrobu batohů patří také německá firma. Príslušenstvo Trust KLIP spona pre akčné kamery, Univerzálna spona Trust KLIP, s ktorou si akčnú kameru ľahko pripevníte na batoh alebo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky